Speltips: Linköping v MODO

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-01-10 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2,35
Tips: Ö 5,5 mål
Nej, nu går det trögt, Linköping. Efter tre fina segrar, men övertygande siffror så står man nu för två plattmatcher. Först förlusten hemma mot jumbon Örebro - för att nu senast åka hem hem från Växjö med brallorna neddragna till den grad ordet våldtäkt ligger nära till hands.
7-0. Sju-Noll! Det var för övrigt Växjös andra Sjunolla på hemmaisen den här säsongen. Den första fick jag dessvärre genomlida själv på plats.
Innan dessa genomklappningar så har man trots allt visat upp en hel del fina offensiva insatser på senare tid. 7-1 på HV71, 7-1 på Leksand och 6-2 på Växjö. Man må ligga nia i tabellen, men man har också gjort näst mest mål i hela SHL.
Tittar i överlag så har man inte bara släppt in mycket och gjort mycket mål på slutet. Utan det har också skett i en sådan utsträckning att man löst 5.5-linan vid inte mindre än de fem senaste matcherna.

Växjö - Linköping 7:0
Linköping - Örebro 2:4
Linköping - AIK 5:2
HV71 - Linköping 1:7
Linköping - Växjö 6:2

Trevlig läsning för oss som går på överspelet.

Än trevligare är att det är MODO som gästar. Och MODO kommer inte ned till Östergötland med någon rädsla eller överdriven stor respekt för hemmalaget.
Nej, för sist man var i chokladasken för att spela hockey, då droppade man hem med en kassaskåpssäker 5-0 vinst, och sådant gillar jag skarpt. Att minnena därifrån knappast kommer att göra så att man håller tillbaka tyglarna utan man vet att man har den fulla kapaciteten att störa Linköping här. Genom att blåsa på framåt.

Att ett defensivt svajjigt Linköping återigen saknar sin defensivt skicklige back, Daniel Rahimi, det försämrar ju inte chanserna för en målrik tillställning. I sådana fall som nämnts, Linköpings SJÄTTE raka.

2,35 - vi testar.
  Linköping v MODO
Spela på Speltips Linköping v MODO
holms - 10 Januari 2014 - 11:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Rappel - 2014-01-10 17:18

Tycker att DJURET gjort reken rättvisa, hoppas bara att fler skrollar ner och läser igenom innan de ryggar blint. Gäller att vara grundlig om man ska komma med info.

DJURET - 2014-01-10 16:15

Förtydligar mig.

"Även om den skulle gå in det säger jag ingenting om"

Säger inte att matchen kommer gå under. Men det är 2 lag på isen att enbart kasta upp statistik från ena laget som är inblandat är att bara för att premiera för sitt eget spel, det är 2 lag på isen då vilö man veta båda lagens stats/form/spelstil för dagen, annars ger man inte en rättvis bild av spelet/reken utan vinklar det enbart emot det man själv soelar med stats för just det spelet.

Således så säger jag inte att det blir under men holms borde veta att detta är basic när man skriver en rek därav blev jag besviken av rekens vinklande och bristande info.

Lycka till oavsett ville bara skriva vad jag som läsare tycker.

Mvh

jant - 2014-01-10 16:05

Jag kör under då. GL

DJURET - 2014-01-10 14:07

Nu är vi här!

STATISTIK är en farlig sak, den går ALLTID att vrida på för att försvara ett spel.

Undrar om du sett modo spela iår? Dom är ruskigt bra defensivt med 2 riktigt bra målvakter 2 av dom bästa i elitserien, och med ett riktigt bra D så spelar dom väldigt försiktigt och smart för att sedan försöka blixtra till under vissa sekvenser.

Linköping som åkte på pumpen med 0-7 sist vad tror du dom fått höra och gnugga sista träningspasset? Jo givetvis försvarsarbetet, och dom kommer INTE vilja gå bort sig likadant en match till, denna match betyder också en hel del för båda lagen.

Lägg där till att modos 5 senaste fighter endast gått över 5.5 en gång senaste 5 och det var på hemmaplan emot leksand en sån dag allt stämde för modo.

Och modos 10 senaste 10 har endast 2 gått över denna lina vilket ännu mer styrker forsbergs gameplan att utnyttja sitt lags starka defensiv för att bli ett stabilt lag.

Ett mynt har alltid 2 sidor och att reka en match med enbart statistik från ett lag känns fan inte helt okej, speciellt borde du själv känna att det saknas oerhört mycket info och du har lösryckt dom punkter som talar för dig men det är fan minst lika mycket saker som utelämmnas som är GRYMT viktiga. Nej besvikelse på denna rek holms. Även om den nu skulle gå in det säger jag inget om.

ENSIDIGT!

tobiasgu - 2014-01-10 11:28

Du nämner inget om att Modos 5 senaste matcher så har 1 av 5 slutat över 5.5. Eller Modos 10 senaste matcher så har 2 av 10 gått över 5.5.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:55  Sevilla - Krasnodar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
2.10
18:55  Besiktas - Malmö FF
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.82
21:00  F91 Dudelange - Real Betis
Fotboll - Europa League - Under 3,25 mål
1.73

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming