Speltips: Herbert - Youzhny

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-10-04 05:00
Land: Japan
Liga: Tokyo kval
Odds: 1,83
Tips: Herbert
Jag fortsätter på den inslagna vägen att spela emot Ryssen, Mikhail Youzhny. Det är den andra kvalrundan i Tokyo, och det är Herbert & Youzhny som drabbar samman. Oddsen är helt identiska på båda spelarna, trots att de har presterat på olika nivåer under årets gång. Därav finner jag ett extremt stort spelvärde på fransmannen, Herbert.

Youzhny, som jag varit inne på flertalet gånger, har inte levt upp till förväntningarna under 2015. Spelet har hackat, resultaten har inte varit där & således har han fallit som ett korthus på rankingen. 9 vinster & 22 förluster på ATP-touren säger det mesta om hans prestation. Både den fysiska biten men framförallt den psykiska biten har varit under all kritik. Ryssen är 33 år & det syns. Rörelseschemat är inte på plats & han rör sig inte lika smidigt på banan längre. Att han har ett sargat självförtroende syns på långt avstånd. Han tvekar, slår inte igenom sina slag vid de avgörande tillfällena, vare sig han har break boll med eller emot sig.

Herbert har imponerat under året. Totalt 22 vinster samt 11 förluster säger det mesta. Trots att en skada hållit honom borta från touren under året, så har han redan några fina skalper bakom ryggen. Han har bland annat besegrat Johnson, Chung, Bedene, Baghdatis & Carreno-Busta för att nämna några. Herbert grundar sitt spel på en bra serve & ett aggressivt baslinjespel i kombination med ett skickligt nätspel.

Gång på gång överskattar spelbolagen Youzhny. Gång på gång spelar jag emot Youzhny & det har gett utdelning hitintills. Spelar emot Youzhny igen & synar Herbert som matchvinnare @1,83 på bet365.
  Herbert - Youzhny
Spela på Speltips Herbert - Youzhny
Tennistipset - 3 Oktober 2015 - 15:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
3quartistan - 2015-10-03 23:07

Herbert har gått upp till 2,00.
Kan det har hänt något eller är det bara många som lirat på Youzhny tror du?


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar