Speltips: tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-07-03 15:30
Land: england
Liga: wimbledon
Odds: 1.84
Tips: stepanek/Zimonjic/Berdych
Stepanek/Zimonjic-Lajovic/Troicki

Stepanek och Zimonjic kommer från vinst i andra omgången mot Querrey/Johnson i två raka set och är ett mycket bra dubbelspel två spelare som behärskar dubbel spelet fullt ut med starka servar och bra nätspel.

Lajovic/Troicki slog ut Dolgopolov/Stakhovsky i första omgången i två raka set ,Troicki har varit i två finaler i dubbel i år men Lajovic har ingen vidare statistik med 2-6 i matcher.

Stepanek/Zimonjic bör ha en bra chans här Stepanek med bland annat en final i Australian Open i år och Zimonjic förre detta världsetta i dubbel är svårslagna och det här underlaet har dom inget emot när dom får ut ännu mer av sitt starka serve o nät spel.
Stepanek har ju visat mycket bra form på slutet och gjort det bra även in singelspelet på gräs, Zimonjic gör det jämnt och bra och jag tror dom kommer att ha bra chans att ta hem detta mot serberna som inte är dåliga i dubbelspelet men en bit ifrån Stepanek/Zimonjic inte minst Lajovic som bara vunnit två matcher i år.

Zverev-Berdych

Berdych given favorit för mig här även om det va ett tag sen han gick till kvartsfinal eller längre i Wimbledon 2013 så är han ju en före detta finalist här från 2010 och Berdych brukar va stark i grand slam sammanhang även om det kommit några tidiga uttåg på senare år brukar han va stark i dom här sammanhangen han är ju en spelare som spelat på mycket hög nivå en längre tid som topp 10 spelare i 6 år på raken vilket är starka papper.

Zverev är väl utan tvekan den mest lovande spelaren under 20 i nuläget han gjort ett ruskigt bra år med bland annat två finaler i Nice och Halle på gräs där han bland annat slog Federer i semifinalen.
Zverev har plockat bort Mathieu och Youhzny på vägen fram här senast blev det 3-2 i set mot Youhzny så helt enkelt har det inte gått.

Zverev har stor talang och kommer att klättra ännu högre på rankingen men man måste ge fördelen till Berdych med den kapacitet och rutin han har i dom här sammanhangen Berdych är väl en av dom spelarna med högst kapacitet som aldrig vunnit en grand slam titel och har ju ett stort spel i sig.
Zverev är inte chanslös här men som sagt Berdych har spelet i sig att kunna gå hela vägen även i de större turneringarna och han får kanske inte så många chanser till när han börjar komma upp i åldern även han måste se chansen nu när Djokovic är ute ur turneringen och höja motivationen i den här matchen.
  tennisdubbel
Spela på Speltips tennisdubbel
DENNISS - 3 Juli 2016 - 12:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskrona - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 asian hcp -1
1.82
20:30  Atalanta - Lazio
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.74
20:33  Lopp 7: Kristina Sånna
Trav - Eskilstuna - Vinnare
2.35
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.86
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - AB ö 4,5 hörnor
1.80
17:30  River Plate - Al Ain
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.06

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming