Speltips: murray-kyrgios

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-07-04 17:30
Land: england
Liga: wimbledon
Odds: 5.00
Tips: kyrgios
Kyrgios har fått matcha hårdare än Murray som har fått mer vila mellan sina matcher givetvis är förre Wimbledon mästaren Murray stor favorit han har ju förbättrat sin serve och även sin backhand ganska mycket på slutet har Ivan Lendl tillbaka som tillfällig tränare och verkar va i mycket bra form för dagen och har ju gått fram till tredje omgången utan att tappa set senast vinst mot Millman i tre raka set.

Jag tycker Kyrgios har alla vapen som krävs på gräs, bra serve stark forehand och backhand kan slå vinnare från alla lägen och har en godkänd volley även om han inte kommer fram så mycket på nät.
Är det något underlag Kyrgios ska vinna på tycker jag det är det där det går snabbast och då passar det bra att spela på gräs hans enda vinst mot Murray kom inomhus och där får han ju även bra utdelning på sin attack tennis.
Jag tycker Kyrgios såg bra ut mot Stepanek i första omgången, kom tillbaka bra efter underläge mot Brown i andra omgången och tog en ganska säker mot Lopez med 3-1 i set.

Kyrgios har vapnen att klä av Murray en bra dag och stämmer spelet idag kommer Murray att få det svettigt, Kan Kyrgios koncentrera sig bara på tennis och inte tjafsa med sin egen box som han brukar tror jag han har en bra skrällchans här idag spelet har helt klart sett bra ut på vägen fram här.
Kyrgios kommer att utvecklas mer o mer och tycker redan han börjat ta små steg på vägen fram mot att bli en jämnare spelare och klättra på rankingen spelet har han helt klart i sig och det passar ganska bra på gräs så bra att jag tror att han kan slå Murray idag om han har en dag där han servar bra och får bra utdelning på sina vinnare.
Murray har inte blivit testad ännu medan Kyrgios fått jobba en del i sina matcher och det kan va positivt han har fått upp tempot och kommer med bra självförtroende till den här matchen är övertygad om att Murray vet om att det här är en mycket farlig motståndare.
Jag ger Kyrgios skrällchansen till 5 ggr
  murray-kyrgios
Spela på Speltips murray-kyrgios
DENNISS - 4 Juli 2016 - 14:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskrona - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 asian hcp -1
1.82
20:30  Atalanta - Lazio
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.74
20:33  Lopp 7: Kristina Sånna
Trav - Eskilstuna - Vinnare
2.35
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.86
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - AB ö 4,5 hörnor
1.80
01:30  Ottawa - Nashville
Ishockey - NHL - 2
1.94
17:30  River Plate - Al Ain
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.06

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming