Speltips: tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-07-06 12:30
Land: england
Liga: wimbledon
Odds: 1.66
Tips: Raonic/Murray - 1.5 set
skrällspelet på Kyrgios va aldrig nära han va chanslös mot Murray så här långt 5 av 7 spel i Wimbledon jag provar en dubbel som känns mycket bra imorgon.

Raonic-Querrey

Kvartsfinal mellan Raonic rankad 7 och Querrey rankad 41, Querrey har faktiskt plusstatistik på Raonic och har vunnit enda mötet på gräs men det här måste va en jätte chans för Raonic som kom tillbaka från 0-2 i set i går mot Goffin på ett bra sätt innan det hade han inte tappat set på vägen fram mot Careno Busta, Seppi och Sock.
Jag är övertygad om att komma tillbaka från 0-2 i set i går mot Goffin har höjt självförtroendet rejält på Raonic som har slagit sig in som topp 10 spelare i år igen efter att ha varit nere en bit på rankingen ett tag han har ju i och för sig varit på besök tidigare som topp 10 spelare tidigare men jag skulle gissa på att han är där för att stanna nu.

Querrey är ju ganska jämn o säker och en bra grässpelare han får ju ganska bra utdelning på sin starka serve men har utöver det ett spel som passar rätt bra på underlaget där han är rätt stabil från baslinjen och även tar en del poäng framme på nät.

Raonic har ju slagit sig in som topp 10 spelare i år och trots att Querrey har 3-1 i inbördes möten och 1-0 på gräs måste jag ge han en bra chans att vinna detta han är en bättre och mer rutinerad spelare nu och hans serve gör ju stor skada oavsett vem han möter dessutom har förbättrat sin backhand och blivit stabilare från baslinjen lägg därtill att han har Mcenroe i sin ringhörna nu och får säkerligen en hel del kunskap från han att ta med sig in på banan.
Raonic har ju gjort det mycket bra i år med en semifinal i Australian Open, en final i masters i Indian Wells plus att han varit ganska långt framme och huggt i de flesta masters turneringarna och även haft en rätt bra grussäsong med bland annat en fjärde omgång i franska öppna.

Jag ger fördelen till Raonic han är en bättre spelare än Querrey som hittat en formtopp men det finns en anledning till varför Raonic har slagit sig tillbaka in som topp 10 spelare i år han är helt enkelt en bättre spelare med högre högsta nivå än sin motståndare och jag ger han en stor chans att vinna detta.

Murray-Tsonga

Murray har sett riktigt bra ut med Ivan Lendl tillbaka som tillfällig tränare han hade ju även Lendl som tränare när han vann titeln här 2013 , Murray har inte tappat set på väg fram här till kvartsfinalen och hade inga problem att vinna mot Kyrgios i åttondelsfinalen med 3-0 i set.

Tsonga är ju en spelare som har gjort det bra o jämnt länge blixtrar ju även då och då till med riktigt stora resultat har trillat ner till 12 plats på rankingen men kan säkerligen ta sig tillbaka in till topp 10 igen.
Tsonga fick ju gå en riktig maraton match mot Isner i tredje omgången som slutade 19-17 i avgörande set men fick en enklare resa i åttondelsfinalen mot Gasquet där Gasquet gav upp på grund av ryggskada.

Murray har sett formstark ut här och han har en förkrossande inbördes statistik mot Tsonga med 12-2 i inbördes möten och har haft ganska enkelt för fransmannen, jag tycker mycket talar för Murray här Tsonga har fått bränna mer krut på vägen fram , Murray är den klart bättre spelaren och har även förbättrat sin serve och backhand mycket i år och man ska inte underskatta betydelsen av att ha Lendl tillbaka som tillfällig tränare.
Jag spelar Murray - 1.5 set det vill säga att Tsonga vinner under 2 set.  tennisdubbel
Spela på Speltips tennisdubbel
DENNISS - 5 Juli 2016 - 11:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskrona - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 asian hcp -1
1.82
20:30  Atalanta - Lazio
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.74
20:33  Lopp 7: Kristina Sånna
Trav - Eskilstuna - Vinnare
2.35
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.86
21:00  Alaves - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - AB ö 4,5 hörnor
1.80
17:30  River Plate - Al Ain
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.06

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming