Fabio har ett utomordentligt facit på Steve med 3-0 i segrar och dem har mötts på hardcourt tidigare i Rogers cup 2016 och det mötet slutade 6-4 6-4 till Fabio. Nu har Fabio dessutom gjort en svindlande bra hardcourt turnering i Los Cabos där han chockade Del Potro i finalen. Såg honom mot Cam Norrie i semin och han va äckligt bra och ännu bättre i finalen mot Del Potro, han vann båda matcherna med 2-0 i set. Fognini är i form och riktigt farlig. Steve har även han vunnit en titel nyligen men det va i Newport som inte bjöd på tuffaste motstånd direkt eftersom han fick den okända indiern Ramkumar Ramanathan i finalen men förlorade ändå ett set mot honom även om finalen i slutändan blev enkel att vinna. Steve kan spela sin bästa tennis men ändå förlora den här matchen i raka set för så bra är Fabio.

En gåta varför man får så mycket som 1.75 på Fabio hos Unibet när han borde stå i runt 1.40 och därmed även lägre än 2.88 på Fabio -1.5 set.

Nej det här spelet kan jag inte missa, måste tas. Med Fabios form så är sannolikheten större att det inträffar än vad oddset säger.

This is the stats tab
This is the post tip