Johnson förlorade första set mot Tomic men vände och vann till 2.10

Jack Sock har utvecklats stort i år han har visat att han kan spela på alla underlag även om en fjärde omgång på grus i Roland Gaross inte va väntat.
Det har ju inte gått lika bra efter franska öppna för Sock men han står här i en andra omgång på sitt bästa underlag efter vinst mot Bemelmans i två raka set.

Gasquet har klättrat till 13 plats på rankingen och har spelat bra tennis i år han har nått en fjärde omgång i franska öppna och en semifinal plats i Wimbledon där han föll mot Djokovic.

Gasquet va i semfinal här förra året men jag tror Sock blir en riktigt svår motståndare för fransmannen som inte har spelat någon turnering sedan Wimbledon Sock har ju däremot fått några matcher i benen på hardcourt även om resultaten inte varit lysande så här långt.
Sock har ju en riktigt bra serve som blir svår att bryta och han har visat att han har spelet att matcha de bästa på samtliga underlag, nu kommer han in på hardcourt på hemmaplan och kommer säkerligen med bra inställning till den här matchen.
Gasquet är rättmättig favorit men har han bara haft semester efter sin Wimbledon semifinal kommer han får stora problem med Sock.

EDITERAD 2015-08-06 11.05:20

EDITERAD 2015-08-06 11.05:52

EDITERAD 2015-08-06 11.07:13

This is the stats tab
This is the post tip