Rebecca såg väldigt bra ut i första omgången när hon slog top 100 spelaren Tatjana Maria med 6-2 6-2 och med det spelet hon visade i den matchen vinner hon det här enkelt i raka set. Marino har gjort comeback i år och det har gått bra för henne. Hon är för bra för att vara rankad 264. Hennes ranking har förbättrats från inget till 264 sen februari när hon gjorde comeback. Hon hade inte spelat sen 2013 men hon verkar vara tillbaka på allvar den förre 38 rankade Marino.

Om spanjorskan Garcia Perez finns inte så mycket att säga mer än att hon är 26 år gammal och noterat sin högsta ranking i karriären den här veckan men hon är inte så imponerande spelare, slog Rodina i första omgången i 3 set men Rodina har aldrig varit någon särskilt bra spelare och förlorar ofta matcher där hon är favorit.

Marino har hemmaplan och har varit het sen hon gjorde comeback och har visat att hon kan spela mot topp 100 spelare igen särskilt på hemmaplan som när hon slog den då 66 rankade Vera Lapko i kvalet till Rogers cup i år. Jag tror Marino kommer bli för tuff för GG Perez och Marino vinner rätt komfortabelt i raka set och går till kvartsfinal för första gången sen 2011 i en WTA turnering och den gången va det i just Quebec hon gick till kvartsfinal.

This is the stats tab
This is the post tip