Aryna har haft en tuff vecka i Cincinnati och kommer till New Haven med bara en dagars vila och restid på det och mycket regnavbrott i Cincinnati. Sam Stosur har försökt kvala in till New Haven men förlorade i finalen mot Camila Giorgi igår med 2-0. Fast nu är hon lucky loser och en lucky loser kan alltid överraska och gå långt i en turnering. Nu mot Sabalenka som borde vara trött och inte vilja lägga ner för mycket tid i Connecticut inför US open som hon lär satsa stort på så tror jag Stosur har en ganska bra chans att ta en seger här.

Stosur va rankad 103 inför grässäsongen efter att hon tappade mycket poäng när hon förlorade innan Franska öppna i den turnering hon vann förra säsongen. Men efter två semifinaler i Mallorca och Gstaad är hon nu tillbaka på 65 i rankingen. Aryna har sin högsta ranking någonsin på nummer 25 så hon lär vara nöjd med det inför US open där hon kommer vara seedad.

Aryna har aldrig spelat i Connecticut men Stosur har varit i kvartsfinal en gång och semifinal två gånger genom åren. Inte omöjligt att hon överraskar som lucky loser i år mot en troligen ganska nöjd och trött Sabalenka. Under de här förutsättningarna så är det inte lätt för Sabalenka att möta en lycky loser som Stosur.

Chanspeng på Stosur till bra odds.

This is the stats tab
This is the post tip