Det blev pengarna tillbaka på Coric han hade break i först set igår och började bra men fick lämna in tidigt efter skada.
Provar en dubbel med två stora favoriter som bör hålla

Sock-Zverev

Sock fick oväntat motstånd efter att ha gått fram till 2-0 i set mot Taylor Fritz fick han till slut avgöra med 3-2 i set,tycker inte man kan läsa ut så mycket av den matchen det va en match han bara skulle vinna oavsett siffrorna.
Sock är en spelare att räkna med särskilt på amerikanska hardcourts där trivs han bra har ju ett spel i sig som räcker en bra bit kanske har en bit kvar att störa topp 10 spelare men kan slå de flesta en bra dag.

Jag såg Zverev för ett tag sen i Kitzbuhel mot Lajovic där han va helt borta , han har sin tunga serve att luta sig emot men det kommer inte att räcka spelmässigt mot Sock att bara stå o slica över sin backhan hela tiden.
Zverev har et vapen det är serven i övrigt har han inte mycket att komma med kan Sock skicka över spelet mot Zverevs backhandsida kommer han få stora problem.

Sock är en spelare under utveckling och närmar sig toppskiktet medan Zverev känns iskall på sin 127 plats på rankinen och det är nog ungefär där han ska ligga.
Som jag ser det har Zverev serven som sitt enda vapen mot Sock spelmässigt är amerikanen överlägsen sin motståndare och jag tror han kommer vinna detta ganska enkelt.

Johnson-Del Potro

Johnson hämtade upp 0-2 i set och 5-2 underläge i tredje set och rädda en massa matchbollar mot Donskoy för att sen vända matchen, Johnson spela riktigt dåligt i de två första seten men höjde sig något efter hand men det va verkligen en riktigt usel insats av Johnson att sätta sig i sådana problem med 0-2 underläge i set.

Del Potro verkar inte ha någon känning av sina skador gjorde ju en mycket bra os turnering där han pressade Murray i en stenhård femsetare i finalen , imponerade av Del Potro som kommit tillbaka efter skada på allvar i år.
Del Potro skickade ju ut både Djokovic och Nadal i Os och finns ingen anledning att han inte ska hålla samma nivå här han hade inga problem i första omgången att slå sin landsman Schwarzmann med 3-0 i set.

Har satt frågetecken länge för Del Potros fysiska status men han har visat att kroppen håller och då är han ju en livsfarlig spelare med mycket högre kapacitet än Johnson som är en bra hardcourt spelare men kommer Del Potro upp i samma standard som på slutet kommer han inte ha skuggan av en chans.
Johnson fick ju även spela fem set igår och fick bränna en hel del kruta för att vända matchen.
Jag tror Del Potro tappar högst ett set här och vinner matchen ganska enkelt.

This is the stats tab
This is the post tip