Mitt i VM drar Wimbledon igång imorgon. Tänkte testa några "långtidare" som känns vettiga.


Vinnare/vinna sin "quarter"

Federer är såklart favorit men han har inte glänst i Stuttgart och Halle. Tycker nog oddset ska vara lite högre. I övrigt känns inte Nadal lika "het" på gräs som han gjort tidigare år och utöver det är flera spelare ur form(läs Dimitrov, Zverev bl.a.). Djokovic visade i franska att han börjar närma sig sin riktiga toppform och efter det tog han sig till final i Queens där han förlorade en jämn final mot Cilic. Just Cilic och Djokovic blir mina spel. Tycker 6x resp 7x är väldigt spelvärt då jag som sagt tycker att många strax bakom dessa har visat bristande form alt. just kommit tillbaka från skada(tex Kyrgios). Cilic har en fin lottning, Djokovic ser tuffare ut på pappret men Zverev, Thiem m.fl som finns på samma "kvart" ser jag inte hota på gräs just nu. Huvudspelet blir Djokovic att vinna sin quarter.

DelPotro får också ett spel på sin kvart. Nadal & Murray emot på pappret, i dagsläget tycker jag DelPotro ska ha bättre chans än 1 på 6 att gå till semi.


Djokovic att vinna @6.00(2/5 u) Unibet
Cilic att vinna @7.00(1/5 u) Unibet

Djokovic att vinna quarter 3 @2.75(5/5 u) Unibet
Cilic att vinna quarter 2 @2.60(3/5 u) Unibet
DelPotro att vinna quarter 4 @6.00(1/5 u) Unibet


Lycka till!

Nu? Packa igen för resa till St Petersburg, går inte att missa Sveriges första slutspelsmatch på 12 år. Denna gång dessutom med bättre chans på pappret än mot Tyskland 2006!

This is the stats tab
This is the post tip