V86 Xpress ons 15/05

Kvällens V86 Xpress delas mellan Jägersro & Solvalla och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V86-4 på nummer 4 Alone som näst senast stod för en mycket stark prestation som tvåa bakom den italienske kanonen Vincero' Gar. Gången efter det så var han ute i ett kungapokalskval, men blev skrämd av en häst i den ogiltiga starten då och när loppet sedan gick iväg så tappade han allt från start. Nu är det debut över kort distans men stallet tror det ska passa bra och om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera honom en fin resa här så tror jag att han blir svårslagen här. Eventuellt barfota runt om för första gången är mycket intressant.

Min andra spik kommer i V86-6 på nummer 11 Lukas Zaz som kom tillbaka efter sjukdom och kortare uppehåll senast men vann på bra sätt direkt när han gick med i bra ryggar och avslutade fint och plockade ner sitt motstånd via 10,6 sista 800 meterna. Han har känts ruggigt fin i träningen efter det meddelar man från stallet och då han är naturligt startsnabb så kan det bli en fin start från springspåret här och det är inte omöjligt att han sitter i ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårfångad men även om det inte skulle bli spets så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

V86-1 2,6,8
V86-2 2,4,6,10,11,12
V86-3 1,4,6,7
V86-4 4 Alone
V86-5 2,6
V86-6 11 Lukas Zaz
V86-7 1,6,7,8
V86-8 1,3,4,5,9

2880 rader x 0,25 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,6,7,8
DD2: 5 New Steel

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Sandsjöns Enzo slog ett enkelt gäng i sin andra start för Johan Untersteiner näst senast. Gången efter prövade han lyckan i ett försök till kungapokalen men kunde inte riktigt hänga med vinnande Campo Bahia då. Här är det ett helt annat motstånd och om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli att räkna med här, 2 Bernts Ulrika kommer från en seger när hon startade från ett spår i tredje ledet bakom bilen senast men trots detta så kunde hon plocka ner sitt motstånd via 12,9 sista 800 meterna. Här är utgångsläget betydligt bättre och med en fin resa här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 8 Quick Wald var chanslös mot tufft motstånd senast men var duktig i starterna dessförinnan. Han har öppnat fort från spår långt ut bakom bilen tidigare och med hjälp av en vinklad vinge och en invändig strykning här så tror jag att han kan komma iväg bra från start och skulle Christoffer Eriksson som kör hästen få ta över ledningen av nummer 5 Din Lymmel som jag tror tar spets initialt så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 6 Sandsjöns Enzo
Spets efter 500m: 8 Quick Wald
Skrällen: 8 Quick Wald
Ranking: A 6 B 2,8,5,7,10,9 C 1,4,12,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Stolopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 11 Thelma De Glatigne har visat fin form på sistone och avslutade vasst via 11,4 sista 800 meterna fram till tredjeplatsen bakom vinnande Havefunwithme senast. Här är utgångsläget inte det bästa men om Erik Adielsson kan bli fint framdragen under slutvarvet så har hon en vass speed och kan blanda sig i segerstriden här, 4 J.J. fick göra mycket av grovjobbet i årsdebuten näst senast men gången efter det så var hon mycket stark när hon plockade ner sitt motstånd via 13,6 sista varvet. Hon trivs mycket bra över distansen och om Carlos Söderström kan servera henne en bra löpning så kan det räcka långt här. Det blir jänkarvagn på nu när det är bilstart, 2 Lullaby S.I.R. vann i den senaste starten men har efter det varit struken så formen nu kan vara ett litet frågetecken. Nu är det debut över lång distans men från ett bra utgångsläge här så sitter hon bra till i andraspår direkt och kan utmana om en framskjuten placering här, 6 Bechamel galopperade bort sina möjligheter i en trång situation i ett uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal senast. Hon är bättre än raden och om Örjan Kihlström är offensiv så kan det kanske bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge.

Min Vinnare: 11 Thelma De Glatigne
Spets efter 500m: 6 Bechamel
Skrällen: 10 Tina Gel
Ranking: A 11,4 B 2,6,10,12,5,7,8,1 C 3,9,13
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Ett Lärlingslopp - Ston över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Alegra B. gjorde sin första start sedan vinsten under Elitloppshelgen ifjol senast. Hon avslutade då rejält via 11,2 sista 800 meterna fram till tredjeplatsen bakom vinnande I'm The Only One. Här tror jag att Marc Elias som kör hästen har ledningen i sikte och om hon skulle komma till spets utan någon större strid så kan hon leda loppet länge, 1 Vichy Grif svek från dödens senast. Hon har fått många tuffa lopp i dödens och det är ingen position hon gillar. Hon är startsnabb och kan få en bra löpning på innerspår här och kort distans nu är inget minus och hon ska räknas tidigt här, 7 Alicia Bore kan lägga iväg bra från start men jag tror inte hon tar en hel längd på tipsettan i startögonblicket men om Christian Fiore som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden här, 6 Melissa Montoya gjorde det bra vid vinsten näst senast men gången efter det så tappade hon stilen i spets och galopperade bort sig men om hon skulle hålla ordning på benen nu så kan hon vara långt framme igen.

Min Vinnare: 4 Alegra B.
Spets efter 500m: 4 Alegra B.
Skrällen: 6 Melissa Montoya
Ranking: A 4 B 1,7,6,9,2,3 C 5,8,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Alone som näst senast stod för en mycket stark prestation som tvåa bakom den italienske kanonen Vincero´Gar. Gången efter det så var han ute i ett kungapokalskval, men blev skrämd av en häst i den ogiltiga starten då och när loppet sedan gick iväg så tappade han allt från start. Nu är det debut över kort distans men stallet tror det ska passa bra och om Örjan Kihlström som kör hästen kan servera honom en fin resa här så tror jag att han blir svårslagen här. Eventuellt barfota runt om för första gången är mycket intressant, vid gardering kan 3 Xylona G.T. som hängde med fint till andraplatsen fast var utan chans mot vinnande Zanzibar Wise As senast vara tänkbar här. Den korta distansen nu är ett plus och om Per Lennartsson som kör hästen kan ge henne en bra löpning här så kan hon vara långt framme men får ses främst som ett platsbud. Eventuellt blir det jänkarvagn och ett helstängt huvudlag för första gången meddelar man från stallet, 5 Moa Margunn har fått ett gynnsamt läge här då hon är startsnabb och hon kan leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 4 Alone
Spets efter 500m: 5 Moa Margunn
Skrällen: 5 Moa Margunn
Ranking: A 4 B 3,5,12,6,2,1,10 C 8,9,11,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Alonso Caesar var inte bra senast och har varit en besvikelse hittills i år. Han är inte så hårt vässad men brukar gå bra efter en paus och han står bra inne här och med två hästar strukna på mellanvolten så tror jag att Jörgen Sjunnesson som kör hästen kan hitta loss från innerspåret i ett tidigt skede och mot ett överkomligt motstånd här så ska han räknas tidigt, 2 Majah Winner har ännu ingen seger efter elva starter hittills men om Bo Örberg som kör hästen kan ta hand om ledningen och få bestämma en del här så kan det vara läge för den första vinsten, vid ytterligare gardering kan 9 Dream Of Nature som har bra fart och kan en del i sina ljusa stunder vara tänkbar men de flesta vinsterna är tagna från ledningen så det här utgångsläget är inte det bästa och han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Alonso Caesar
Spets efter 500m: 2 Majah Winner
Skrällen: 2 Majah Winner
Ranking: A 6,2 B 9,13,12,7,4 C 11,14,1,5,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 11 Lukas Zaz som kom tillbaka efter sjukdom och kortare uppehåll senast men vann på bra sätt direkt när han gick med i bra ryggar och avslutade fint och plockade ner sitt motstånd via 10,6 sista 800 meterna. Han har känts ruggigt fin i träningen efter det meddelar man från stallet och då han är naturligt startsnabb så kan det bli en fin start från springspåret här och det är inte omöjligt att han sitter i ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårfångad men även om det inte skulle bli spets så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Den här gången blir det skor runt om men det har inte så stor betydelse meddelar Fredrik Linder, vid gardering kan 4 Captain Simcoe som har galopperat i fyra av de fem senaste loppen vara tänkbar men han gick bra efter galoppen senast och felfri nu så kanske Per Lennartsson kan hitta till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han vara långt framme men jag tror inte han räcker mot min spik och får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Lukas Zaz
Spets efter 500m: 11 Lukas Zaz
Skrällen: 14 On Stage Indika
Ranking: A 11 B 4,14,7,3,1,6,12,9,8 C 10,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Majstayern över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Partizan Face är inte helt att lita på och har galopperat i två av de fem senaste starterna. Felfri nu så ska han räknas tidigt här då han möter enklare motstånd än på slutet och han är även distansgynnad och ett litet fält underlättar också fast han riskerar ändå att få göra mycket jobb under slutrundan men är bra nog att blanda sig i segerstriden även med en tyngre löpning, 1 Crown Prince W.W. har inlett tävlandet vasst med fyra segrar på tio försök. Det handlade om debut i ny regi för Johan Untersteiner i comebacken senast och då satt han fast och gick i mål med sparade krafter. Med ett lopp i kroppen och spetsläge här så ska han räknas tidigt, 7 Cantona Mearas har varit ute i monté på sistone och har gjort det rätt okej utan att få sätta nosen först men om Stefan Persson som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, 8 Prosperous gick en bra avslutning och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Tsunami Diamant senast och om han får spara speeden fram till upploppet så håller han hög klass och då kan han duga mot det här gänget. Det blir barfota bak samt ett halvstängt norskt huvudlag nu meddelar Marcus Lindgren.

Min Vinnare: 6 Partizan Face
Spets efter 500m: 1 Crown Prince W.W.
Skrällen: 7 Cantona Mearas
Ranking: A 6,1 B 7,8 C 2,4,3,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 5 New Steel kan öppna bra från start och gillar
korta lopp. Han höll hög fart i spets näst senast och blev tvåa bakom vinnande Final Dream. Här tror jag att Claes Sjöström som kör hästen kan ta sig förbi de invändiga hästarna och nå ledningen och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så blir han svår att plocka ner för de övriga hästarna, 3 Pierre gjorde comeback senast och avslutade klart bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Puccy Italia. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och om han får spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 1 Raise Broline har haft innerspår bakom bilen i två lopp tidigare och tagit ledningen vid ett tillfälle men nu tror jag inte hon kan hålla ut tipsettan men hon kan få en bra löpning i vinnarhålet och med en lucka till slut så kan hon blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 5 New Steel
Spets efter 500m: 5 New Steel
Skrällen: 3 Pierre
Ranking: A 5 B 3,1,4,9,6,12 C 10,7,8,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

DrTrav - 15 Maj 2019 - 14:40

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
21:00  Napoli - Barcelona
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Carolina - Dallas
Ishockey - NHL - 2
2.75
02:05  CHI Bulls – OKC Thunder
Basket - NBA - 2 hcp -6,5
1.90
19:00  Almtuna - Timrå
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
1.71
21:00  Lyon - Juventus
Fotboll - Champions League - Lyon u 8,5 ins
1.83
21:00  Real Madrid - Manchester City
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.84
21:00  Ajax - Getafe
Fotboll - Europa League - 1
1.87
21:00  Arsenal - Olympiakos
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1
1.86
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/2
Insats: 810 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26 feb
Insats: 324 kr - USandeback
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 26/2
Insats: 150 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Torsdag 27 feb
Insats: 64 / 486 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 29 februari
Insats: 256 /864 kr - USandeback

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming