Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 4/9

Tipsexperten - 2 September 2022 - 14:09

Det kan skrivas sagor om söndagens musteri till Europatips. 4 miljoner i jackpot är en krydda som heter duga när sagan tar oss genom Premier League, Allsvenskan, Serie A och La Liga. Vägen mot ett lyckligt slut går sedan via Ligue 1 och Bundesliga där det bjuds på maffigt spelvärde i den sistnämnda. Låt oss!

Spelstopp: 14:59

Till Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se1. Manchester United - Arsenal 1

Det blåser upp till stormöte på Old Trafford där två formstarka aktörer går i klinch. Arsenal toppar Premier League med maximala 15 poäng och i 2-1-segern mot Aston Villa kom kanske The Gunners bästa insats så här långt. Truppläget börjar dock bli ansatt då Partey, Zinchenko och Ramsdale alla dras med frågetecken inför resan till Manchester. Manchester United tog sin tredje raka trepoängare när de förhållandevis enkelt lade Leicester på rygg med 1-0 i torsdags. Kortare vila till trots gillar vi förutsättningarna för ännu en viktoria för ten Hags gäng. I kraft av hemmaplan och ett gynnsammare truppläge spikar vi ettan, om än med viss darr på ribban.

2. Brighton - Leicester 1

Graham Potter och dennes Brighton gick på säsongens första mina när de föll mot Fulham i veckan. “Fiskmåsarna” ska inte känna sig alltför nedslagna av detta då samtliga prestationer varit av hög art. Kan Potter guida sina mannar till en ansenlig insats mot ett Leicester som är under isen är mycket vunnet. “Rävarna” åstadkom inte mycket av glädje mot Manchester United och Brendan Rodgers dagar som bas kan snart vara räknade. Brighton är med det sagt en opponent som passat gästerna väl i modern nutid, men till mer än ett kryss räcker det inte. Ettan först, krysset sedan.

3. Elfsborg - Malmö FF 1

Ångestmöte från Borås Arena där det knutit sig för både Elfsborg och Malmö FF. De sistnämnda har tagit kliv i fel riktning sedan Georgson tog över efter Milojevic och MFF omgärdas dessutom av interna stridigheter inför veckans Europaspel. Birmancevic flytt till Toulouse påverkar en redan tafflig offensiv och här vill vi höja ett varningens finger för den övervärderade tvåan. Elfsborg nådde botten när de i veckan åkte ur kvalet mot Svenska Cupen, men det ska samtidigt påpekas att boråsarna förtjänat betydligt mycket mer än vad de hittills fått med sig i Allsvenskan. Värdarna vann xG senast mot Djurgården och här bör motivationen inte vara några problem. Den lågt streckade ettan gillas så till den grad att vi chansspikar Elfsborg!

4. Häcken - Degerfors 1

Degerfors skakade liv i säsongen och hoppet om nytt kontrakt när de slog Sundsvall med 3-1. Bruksklubben släppte med sagt till nästan 2,0 i xG och det är knappast önskvärda siffror inför trippen till Hisingen där Allsvenskans bästa offensiv står på andra sidan. Målmaskinen Jeremejeff och hans kamrater är experter på konstgräsmattan där det rappa passningsspelet är oerhört svårt att stoppa för opponenterna. Högmo besitter flera olika alternativ som på egen hand kan vinna matcher åt de hemmahörande och här är det läge att blunda för ettans skyhöga procent. Det finns bättre skrällägen på annat håll. Häcken singlas!

5. Sirius - Djurgården X

Djurgården tog tillbaka andraplatsen från Hammarby när de besegrade Elfsborg med 2-1. Triumfen var dock knapp och det syntes att “Blåränderna” bedrivit dubbelspel i kvalet mot Europa Conference League. Gruppspelet drar igång kommande vecka och vi vill inte hålla stockholmarna i handen när de övervärderas borta mot Sirius. Pågarna från Uppsala kan mycket på egen plast där lejonparten av deras poäng spelats in. Gästernas defensiv har inte varit lika ramstark mot slutet och skrälläget på Studenternas är alldeles för smaskigt för att missa. Alla tecken och injobb av 1X är rätt väg att gå.

6. Udinese - Roma X

Roma stod för säsongens hittills bästa insats när de städade av Monza med 3-0. Paulo Dybala visade varför han hämtats in och tillsammans med Pellegrini och Abraham bildar argentinaren en högkaratig offensiv trio. Svenska folket blir dock väl förblindade av “Giallorossis” inledning denna söndag. Tvåan streckas till absurdum borta mot Udinese vars offensiv heller inte går av för hackor. Firma Beto/Deulofeu sänkte Fiorentina i den senaste omgången och duon är kapabel att göra detsamma med Roma hemma i Udine. När strecken sitter som de gör ska 1X prioriteras. Tvåan övervägs inte förrän på större system.

7. Hellas Verona - Sampdoria 1

Albin Ekdal visste vad han gjorde när han lämnade Sampdoria. Gästerna har blott mäktat med ett mål på fyra matcher och att döma av inledningen hägrar bottenstrid hela vägen fram till våren. Hellas Veronas inledning är heller inte mycket att skriva hem om, men till skillnad från Sampdoria har den gulblå offensiven åtminstone visat att den existerar. Henry och Lasagna är två herrar som på eget manér kan skjuta besökarna från Genua i sank hemma på Bentegodi. Håller sig ettan i trakter omkring 40-45 procent är det en vettig spik.

8. Spezia - Bologna 2

På tal om Albin Ekdal är svensken tillbaka i Spezias trupp efter avstängningen mot Juventus. Bara en poäng på de tre senaste är ursäktat från värdarnas håll då motståndet varit i tuffaste laget, men det ska också föras till protokollet att 2-2 mot Sassuolo var ett rån. Defensiven har mycket att förbättra och vi håller det inte som otänkbart att ett hittills underpresterande Bologna får det att lossna på Alberto Picco. Mihajlovic gäng förtjänade tre poäng mot Salernitana där en sen kvittering grusade segerdrömmarna. Spelmässigt var de rödblå dock på hugget och Spezia är en opponent som gästerna haft lätt för i modern nutid. Till vad som ser ut att bli jämnt fördelade streck tar vi ställning för tvåan. Spik!

9. Athletic Bilbao - Espanyol 1

Två aktörer med vitt skilda inledningar på säsongen drabbar samman i Baskien. Espanyol har saknat sin skyttekung de Tomás på grund av skada och utan honom har katalanernas offensiv inte varit mycket att hurra över. Braithwaite hämtades in från Barcelona för att råda bot på detta, men dansken och hans nyfunna kamrater får finna sig i att slå ur underläge på San Mamés. Athletic Bilbao har tagit sju poäng av nio möjliga och har hittills inte släppt in något mål. Ernesto Valverdes gäng körde över Cádiz senast och är tillräckligt skickliga för att manövrera ut även Espanyol över 90 minuter. Ettan streckas därefter, men till mer än ett kryss behöver blickarna inte vandra. 1X är att betrakta som heltäckt.

10. Valencia - Getafe X

Trots en fin första halvlek lyckades Valencia inte få med sig några poäng mot Atlético Madrid. 0-1 i brakan var tunga siffror för Gattuso och company som dessutom tappade Carlos Soler till PSG. Dessförinnan flyttade även Guedes till Wolverhampton vilket gör Los Che till en favorit i fara när de tar emot Getafe. Quique Sánchez Flores och hans kompani fick till ett viktigt trendbrott när de höll Villarreal på halster (0-0) senast och gästerna är välorganiserade nog för att kunna upprepa bedriften på Mestalla. Enes Ünal är dessutom en lirare som kan såra de hemmahörande via omställningar. X2 är av högsta prio. Alla tecken om stålarna tillåter.

11. Nice - Monaco 1

Förmodat måglad tillställning från Ligue 1 där Nice tog en efterlängtad trepoängare senast. 2-1 mot Lille är ett fint resultat och extra viktigt för Favre var att anfallsduon Delort/Pépé båda hittade nätet. Med schweizaren vid rodret kommer grabbarna från rivieran att vara inblandade i fler målglada historier än i fjol, något Monaco både får se upp med och också försöka utnyttja. De rödvita gästerna har inte fått med sig den mängd poäng de förtjänat men visade samtidigt klass när de spelade 1-1 mot PSG. Kommer de upp i samma nivå här ska tvåan inte glömmas bort. “Gubben” (etta-tvåa) är ett vettigt val på Allianz Riviera.

12. Augsburg - Hertha Berlin 2

Formsvagt möte från Schwaben där två förmodade bottenlag ska mäta trubbigt svärd. Augsburg ligger före Hertha Berlin i tabellen, men det är inte på grund av någon marginell klasskillnad. Värdarnas triumf mot Leverkusen var ett regelrätt rån och efter att ha klarat sig kvar med små marginaler kan den här säsongen vara den då Augsburg trillar ur Bundesliga. Samma visa råder för ett konstant underpresterande Hertha Berlin, men vi vill ändå brasklappa för att söndagens kombattanter passat gästerna väl i modern nutid. 4-1-0 på de fem senaste inbördes mötena vittnar om detta och när tvåan erbjuder smygvärde streckar vi från höger. Pennan upphör ritningen i mitten.

13. Mönchengladbach - Mainz 2

Daniel Farke blev trött på hissen mellan Premier League och The Championship med Norwich och har istället flyttat till Borussia Mönchengladbach. 2-2-0 på de fyra inledande matcherna är starka papper, men bakom siffrorna döljer sig en annan verklighet. I båda segrarna har Farkes gäng fått utvisningar med sig och i 2-2-mötet med Bayern München rånade värdarna de regerande mästarna på två poäng. Trots det blir ettan kriminellt hårt ansatt när ett skickligt Mainz gästar Borussia-Park. De rödvita besökarna har fyra poäng på sina två senaste visiter på denna arena och har inlett säsongen med två raka bortasegrar. Bo Svenssons spelidé lämpar sig utmärkt på resande tass och här är det kanonläge att lämna ettan därhän. X2 liras!

Kupongens kassaskåp

Häcken

Häcken visar inga tendenser på att slappna av i toppstriden. Högmos mannar knackar bort vilken motståndare som helst på Hisingen och mot ett svagt Degerfors är det läge att blunda för procenten. Urstark etta.

Varningens finger!

Mainz

Mainz trivs ypperligt i matchbilder där de får ligga lågt och spela på omställningar, något som svenska folket inte tycks veta om. Det brutala värdet i österled är kupongens viktigaste tecken.

Till Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se144 rader
1. Man United - Arsenal 1
2. Brighton - Leicester 1
3. Elfsborg - Malmö FF 1
4. Häcken - Degerfors 1
5. Sirius - Djurgården 1x2
6. Udinese - Roma 1x
7. Verona - Sampdoria 1
8. Spezia - Bologna 2
9. A.Bilbao - Espanyol 1x
10. Valencia - Getafe 1x2
11. Nice - Monaco 12
12. Augsburg - H.Berlin 2
13. M'gladbach - Mainz x2

864 rader
1. Man United - Arsenal 1
2. Brighton - Leicester 1x
3. Elfsborg - Malmö FF 1
4. Häcken - Degerfors 1
5. Sirius - Djurgården 1x2
6. Udinese - Roma 1x2
7. Verona - Sampdoria 1
8. Spezia - Bologna 2
9. A.Bilbao - Espanyol 1x
10. Valencia - Getafe 1x2
11. Nice - Monaco 12
12. Augsburg - H.Berlin x2
13. M'gladbach - Mainz x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Ungern - Italien
Fotboll - Nations League - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Tingsryd - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.04
19:00  Skellefteå - Färjestad
Ishockey - SHL - 2 hcp +0,5
1.78
20:45  Sverige- Slovenien
Fotboll - Nations League - Över 2,25 mål
1.84
20:45  Schweiz - Tjeckien
Fotboll - Nations League - 1
1.72
20:45  Portugal - Spanien
Fotboll - Nations League - U 2,5 mål
1.735
19:00  Modo - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.81
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:40  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Europatipset Tips Tisdag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Sverige-Slovenien
Fotboll - Nations League  - Över 6.5 hörnor
2.9

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming