Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 18/6

Tipsexperten - 16 Juni 2022 - 15:38

Det gäller att gräva djupt i kunskapslådan på lördagens Stryktips. Ettan Södra och Ettan Norra dominerar kupongen med totalt åtta tillställningar. Stafettpinnen lämnas sedan åt Eliteserien som bidrar med två drabbningar innan Veikkausliiga tar kupongen i mål. Plattan i mattan mot 13 gröna bockar!

Gå med i vårt succélag – köp en andel till vårt jättesystem! 300 kr/andelen! KLICKA HÄR!

TV: Bästa tipsen på en lurig Stryktipskupong!


Spelstopp: 15:59

Till Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se1. GAIS - Vänersborg X

GAIS har axlat det stora favoritskapet i Ettan Södra där Makrillarna toppar tabellen efter bara en förlust på tolv omgångar. Blott en triumf på de tre senaste vittnar dock om en formdipp och inför dusten med Vänersborg störs de grönsvarta av inte mindre än fyra avstängningar. Då är det inte särskilt attraherande att bara spika av en övervärderad etta. Vänersborg har tre segrar på sina fyra senaste och visade framför allt i derbyt mot Trollhättan att de kan stå upp mot de allra bästa i serien. När streckningen blir alldeles för vänstervriden är det läge att rulla ut heltäckningsmattan och jobba X2 i Göteborg.

2. Oddevold - Torns IF 1

Oddevold har gjort det väldigt bra i egenskap av nykomlingar, men mot slutet tycks verkligheten ha kommit ikapp värdföreningen. Bara en inspelad poäng på de tre senaste vittnar om detta och den tidigare vansinniga offensiven har stagnerat med bara ett gjort mål under samma period. Torn är med det sagt en på förhand överkomlig uppgift hemma på Fridhemsvallen, men gästerna ska inte skojas bort hur som helst. Kalle Ringhov har fått sitt nygamla manskap att dra åt rätt håll där framför allt defensiven vässats till. Bara ett insläppt mål på de tre senaste har givit sju poäng och här är krysset ett sunt komplement när ettan sticker iväg. 1X!

3. Trollhättan - Olympic 1

Olympic gick på säsongens första mina när den avbrutna matchen mot Ängelholm återupptogs. ÄFF lyckades försvara sin 1-0-ledning över 90 minuter vilket betydde att Olympic nu är uppe i fyra raka utan seger. Har vinden vänt för nykomlingen? Norrby och Jasarevic saknas båda inför dusten med Trollhättan där gästerna från Malmö får finna sig i att slå ur underläge. Seriens bästa försvar bör kunna strypa ytorna för skyttekungen Bohman och Trollhättan har i sin tur en möjlig matchvinnare i form av Aliev. Får den väldige anfallaren ett läge smäller det allt som oftast i nätet. Ettan singlas upp till åtminstone 55 procent.

4. Åtvidaberg - Lindome 1

Bottenmöte från klassiska Kopparvallen där Åtvidaberg ska mäta svärd med Lindome. De förstnämnda är mil ifrån fornstora dagar där bara en seger på tolv försök är tama siffror. Värdarna faller med det sagt sällan ur ramen och är det någonstans som steg ska tas mot nytt kontrakt är det på egen gräsmatta. Lindome är Söderettans sämsta lag på resande tass och 33 kassar i brakan innebär också att gästerna är sämst vad gäller det defensiva spelet. Sköter Åtvidaberg sina kort rätt är detta deras fight att förlora. Lindome saknar firma Hedén/Wålemark på grund av avstängning och kammar noll denna lördag. Singlad etta.

5. Ängelholm - Oskarshamn X

Roar Hansens Ängelholm blev första lag att lägga Olympic på rygg den här säsongen. 1-0-ledningen som ÄFF hade inför matchens återstart stod sig över 90 minuter, men det rättfärdigar inte ettans överdrivna förtroende inför akten med Oskarshamn. Ängelholm har haft marginalerna på sin sida så här långt och gästerna ska inte underskattas trots deras tafatta inledning. I fjol var Oskarshamn ett topplag och kan besökarna hålla Johan Oremo i schack är mycket vunnet. När strecken sitter som de gör föreslås alla tecken och skrälljobb på Ängelholms IP.

6. Forward - Sandviken 2

Över till Ettan Norra där det är botten mot toppen som gäller i Närke. BK Forward blandar och ger och ska närkingarna hålla sig kvar i Norrettan behöver de få stopp på den defensiva blödningen. Bara jumbon Team TG har släppt in fler mål än Jimmy Durmaz gamla lag. Under lördagen kommer motivationen per automatik när Sandviken står på andra sidan och vi vill inte räkna bort Forward innan avspark. Sandviken har onekligen förtjänat sin serieledning, men på resande tass har loket inte varit lika självgående som på egen konstgräsmatta. Ett rensande kryss är således inget dumt komplement åt den hårt streckade tvåan.

Gå med i vårt succélag – köp en andel till vårt jättesystem! 300 kr/andelen! KLICKA HÄR!


7. Stockholm Internazionale - IF Karlstad 2

Spännande tillställning från Kristinebergs IP där Stockholm Internazionale går i klinch med Karlstad. Värdföreningen har stundtals imponerat stort i egenskap av nykomlingar, men mot slutet har formkurvan pekat åt fel håll. Bara en inspelad poäng av de senaste tolv möjliga skvallrar om detta och Karlstad blir en på förhand tuff uppgift. Värmlänningarna kommer förvisso från ett bittert nederlag i toppmötet med Sandviken (0-3), men trots det är vi övertygade om att gästerna står för en förbättrad prestation denna lördag. Alvers och Boye är två spelare som kan avgöra detta på egen hand. Till jämna streck gillar vi att ta ställning – tvåan spikas!

8. Vasalund - Gefle X

Ettan Norra stämplar med ett riktigt toppmöte från Skytteholm. Sakta men säkert har Vasalund börjat röra sig mot toppen och bara en förlust på elva omgångar vittnar om att värdarna är där för att stanna. Kabuye, Durmaz och Öhman Silwerfeldt är spelare som kan göra det lilla extra, men det gäller samtidigt att hålla i hatten när ettan sticker iväg. Gefle har ruskig klass i framför allt Leo Englund som på egen hand kan sysselsätta Vasalunds backlinje. Gästerna bröt en negativ period när de körde över Sollentuna med 4-0 och höga på ångorna från triumfen ska de tillresta inte räknas bort i Stockholm. Om råd alla tecken.

9. Sarpsborg - Strömsgodset 1

Sarpsborg har släppt sin pragmatiska fotboll och är faktiskt bara sämre än topptrion samt Bodö/Glimt i offensiv riktning. Stefan Billborn är anledningen till detta och svensken förfogar bland annat över klasspelare som Salétros, Maigaard och Molins. Har trion en av sina bättre dagar får Strömsgodset problem att hänga med i svängarna i Viken fylke. Gästerna gick på uppehåll med en imponerande 3-2-skalp mot Viking i ryggen och har förtjänat sin plats i toppstriden. Med det sagt torskade Godset motsvarande möte i fjol och när Sarpsborg har höjt sig sedan dess lockar den sunt streckade ettan väldigt mycket. Plocka fram hammaren!

10. Kristiansund - Bodö/Glimt 2

Farhågor fanns för att Bodö/Glimts makalösa äventyr i Europa Conference League skulle gå ut över ligaspelet. Hittills har tvivlarna fått vatten på sin kvarn. Den tidiga formtoppningen i kontinentalspelet ledde till enbart tre segrar av nio möjliga i Eliteserien innan uppehållet. En förbättring under sommaren och hösten är att vänta, men det är samtidigt långt upp till den absoluta toppstriden. Kristiansund bottnar i sin tur tabellen i överlägsen stil där blott en poäng är katastrofala papper. Stundtals har dock värdarna hållit ihop spelet och bara 1-2 i nacken mot Molde var ett steg i rätt riktning. Kan de komma upp i samma nivå här är mycket vunnet. Tvåan går först men krysset får gärna hänga med på större system.

11. HJK Helsingfors - AC Oulu 1

Från våra grannar i väst till ditot i öst där Veikkausliiga tar kupongen i mål med tre tillställningar. Trots att det bara skiljer två placeringar mellan HJK och Oulu i tabellen är ändå en ensidig batalj att vänta i Helsingfors. HJK är normalt en urkraft på egen arena där spelare som Radulovic, Riski och Boujellab ska kunna trivas med tillvaron mot ett generöst försvar på andra sidan. Oulu har bara vunnit en av fyra bortamatcher och med ett snitt på över ett insläppt mål per resa blir detta en svettig lördag för tabellfyran. Ettan är bara att spika av i huvudstaden.

12. Ilves - FC Lahti 1

Bakom överlägsna toppduon Kuopion Palloseura/HJK är det jämnt så det förslår i Veikkausliiga. Ilves var en av sex deltagare i fjolårets Mästerskapsrunda och värdarna hoppas kunna upprepa bedriften den här säsongen. 3-0-1 är starka siffror hemma i Tammerfors och FC Lahti behöver åstadkomma något extra för att ens åka hem med poäng. Gästerna var bara en poäng bakom lördagens kombattanter i fjol, men den här säsongen har hittills inte varit mycket att skriva hem om. Löser besökarna en poäng ska de vara nöjda. 1X räcker för grön bock.

13. Seinajoen - Inter Åbo 2

Förmodat målglatt möte från Södra Österbotten där ett av Veikkausliigas sämsta försvar – Seinajoen – ska duellera med ligans målgladaste lag – Inter Åbo. Benjamin Källman och David Haro är en skicklig duo i gästernas offensiv som bör kunna riva upp stora sår i Seinajoens försvar. Det ska samtidigt påpekas att Inter Åbo tenderar att blanda och ge på resande tass. Värdarna vann det senaste inbördes ligamötet med 5-2 och stod upp bra när aktörerna drabbade samman på denna arena i måndagens cupmöte (1-1). Det blev sedermera uttåg efter straffar, men här ska de hemmahörande inte räknas bort. Gubben (etta-tvåa) är ett vettigt val.

Kupongens kassaskåp

HJK Helsingfors

HJK har trummat igång under våren och hemma i Helsingfors är värdarna ruskigt svåra att tas med. Ett bortasvagt Oulu har inget att hämta i huvudstaden. Given etta.

Varningens finger!

Oskarshamn

Ängelholm trivs inte som bäst när de förväntas föra en matchbild men blir ändå övervärderade mot Oskarshamn. Då ska högersidan plitas ned tidigt i jakten på storkovan.

Till Svenska Spel

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.seGå med i vårt succélag – köp en andel till vårt jättesystem! 300 kr/andelen! KLICKA HÄR!


144 rader
1. GAIS - Vänersborg 1x2
2. Oddevold - Torns IF 1
3. Trollhättan - Olympic 1
4. Åtvidaberg - Lindome 1
5. Ängelholm - Oskarshamn 1x2
6. Forward - Sandviken 2
7. Sthlm Intern. - Karlstad 2
8. Vasalund - Gefle 1x
9. Sarpsborg - Strömsgodset 1
10. Kristiansund - Bodö/Glimt x2
11. HJK Helsingfors - Oulu 1
12. Ilves - FC Lahti 1x
13. Seinajoen - Inter Åbo 12

864 rader
1. GAIS - Vänersborg 1x2
2. Oddevold - Torns IF 1x
3. Trollhättan - Olympic 1
4. Åtvidaberg - Lindome 1
5. Ängelholm - Oskarshamn 1x2
6. Forward - Sandviken x2
7. Sthlm Intern. - Karlstad 2
8. Vasalund - Gefle 1x2
9. Sarpsborg - Strömsgodset 1
10. Kristiansund - Bodö/Glimt x2
11. HJK Helsingfors - Oulu 1
12. Ilves - FC Lahti 1x
13. Seinajoen - Inter Åbo 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Leipzig - Celtic
Fotboll - Champions League - 1 asian -1
1.91
19:00  Tingsryd - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
1.84
21:00  Sevilla - Dortmund
Fotboll - Champions League - 1
2.92
21:00  Manchester City - Köpenhamn
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål första halvlek
1.72
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
18:45  Malmö FF - Union Berlin
Fotboll - Europa League - 2
2.00
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
2.63
21:00  Midtjylland - Feyenoord
Fotboll - Europa League - 2
2.30
21:00  Arsenal - Bodö/Glimt
Fotboll - Europa League - BLGM/Ö 2.5 mål
2.230
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans Super Days JACKPOT
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - BigOne Super-Jackpot
Insats: 450 kr -  
Köp här!
20:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 1296 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 200 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Livestreaming