Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Måndag 10/5

Tipsexperten - 10 Maj 2021 - 07:06

Måndagens Topptips kryddas med cirka 250 000 kronor i jackpot och kombinerat med strålande spelvärde ser kupongen riktigt attraktiv ut. Tre fina kupongrensare på Vångavallen, Right to Dream Park samt Volksparkstadion kan förhoppningsvis ge oss en saftig utdelning. Mot åtta rätt!

Vinn tillsamman med oss – vinst i går söndag? 4000 kr!
Köp din andel till Topptipset måndag för 100 kr – KLICKA HÄR! OBS SLUTSÅLT! 

Spelstopp: 18:29

Till Svenska Spel

1. IFK Norrköping - AIK X
Undantaget den bleka insatsen borta mot IFK Göteborg så har AIK inlett säsongen övertygande. Nollan har hållits intakt vid samtliga tre segrar och framåt finns det helt klart potential där bland andra Nabil Bahoui inlett säsongen piggt. IFK Norrköping kommer med två raka segrar i bagaget men många pusselbitar måste fortfarande falla på plats innan Rikard Norlings manskap på allvar kan inkluderas som titelutmanare. Noterbart är att Peking inte har förlorat ett inbördes möte i sin hemmaborg sedan 2015 men tre av fem bataljer slutat med delad ära. Något bättre förutsättningar för Gnaget nu än tidigare. X2 prioriteras.

2. Värnamo - GAIS 2
Nykomlingarna Värnamo har tagit Superettan med storm under säsongsupptakten. Av de inledande fyra omgångarna har värdskapet vunnit tre och då ska tilläggas att spelschemat varit tufft. Det är återigen oklart huruvida Alhassan Kamara är tillgänglig till spel men baserat på mötet mot Falkenberg kan nykomlingarna sparka boll också utan sin tilltänkta stjärna. Även GAIS har varit en positiv överraskning så här långt och toppar faktiskt den unga tabellen med sina tio pinnar. Vändningen hemma mot Öster senast var i synnerhet ett styrkebesked. Ett väldigt ovisst möte som gör sig bäst helgarderat.

3. Trelleborg - Akropolis 2
Akropolis är fortsatt på jakt efter säsongens första seger men visst finns det en enorm potential hos fjolårsfemman. Astrit Ajdarevic gjorde sin debut mot Sundsvall senast med ett kortare inhopp och fjolårssuccén Marcus Burman finns fortsatt kvar i klubben. Trelleborg var så när att bli nedflyttade i fjol men lyckades säkra kontraktet via playoff-spel. Denna säsong har värdskapet visserligen inlett lovande och är fortsatt obesegrade med resultatraden 1-3-0. Att ettan i dagsläget är uppe och nosar på 60 procent köper vi dock inte och undviker denna helt om så blir fallet - gå istället för övriga tecken.

4. Nordsjälland - FC Köpenhamn 1
FC Köpenhamn är i gott slag och formstarka duon Kamil Wilczek samt Jonas Older Wind behöver Nordsjälland hålla ett extra öga på. Bataljen på Right to Dream Park är däremot inte alls så ensidig som procentfördelningen indikerar. Värdskapet har en riktigt intressant trupp och är fortsatt med och utmanar om en Europaplats. Ligaledarna Midtjylland fick se sig besegrade här för ett par veckor sedan och när FCK kom på besök i vintras var det en vidöppen kamp. En gaffel (etta-tvåa) passar utmärkt där båda lagen är i behov av tre pinnar.

5. Fulham - Burnley 1
Craven Cottage rustar upp för ett bottenmöte där Fulham måste vinna för att fortsatt ha en teoretisk chans att säkra kontraktet. Knappast någon omöjlighet då Scott Parkers manskap presterat klart bättre än vad formkurvan indikerar. Burnley kommer inte heller till detta möte med någon vidare form där Chris Wood i mångt och mycket burit gästernas offensiv på sina axlar. Att Sean Dyches manskap krigar till sig ett resultat är knappast en orimlig tanke men understiger ettan 45 procent är det ett fullt rimligt spikalternativ.

6. Real Betis - Granada 1
Det lutar onekligen åt en ensidig historia på Estadio Benito Villamarín. Att Real Betis kommer från sex raka oavgjorda resultat är visserligen smått oroväckande men mot ett skadedrabbat Granada ska värdskapet mer eller mindre säkra Europaspel till kommande säsong. Gästerna får klara sig utan sina två främsta offensiva hot i form av Kenedy samt Roberto Soldado och därtill förväntas varken burväktaren Rui Silva eller mittbacksgeneralen Jesús Vallejo vara tillgängliga. Ettan är en given utgång med krysset som ett tänkbart komplement om plånboken tillåter.

7. Rayo Vallecano - Leganés X
En spännande batalj stundar på Campo de Futbol de Vallecas mellan två playoff-aspirerande klubbar. Med tanke på att såväl Rayo Vallecano som Leganés är defensivt orienterade är det ingen högoddsare att detta blir en målsnål historia. Hemmalaget befinner sig för närvarande utanför topp sex men har endast en poäng upp till Gijon på sjätteplatsen. Leganés sitter tryggare i båten på en fjärdeplats men på resande fot har gästerna haft det problematiskt. Båda är sannolikt belåtna med delad ära - vi tar ställning med ett spikkryss.

8. Hamburg - Nürnberg X
Nürnberg har sett riktigt starka ut under säsongsavslutningen och med sju raka utan nederlag har gästerna säkrat kontraktet. Holstein Kiel hade en hel del bekymmer mot Robert Klaus manskap senast och ett formsvagt Hamburg kan självfallet få problem likaså. Med blott tre poäng från de senaste fem omgångarna ser en uppflyttning högst osannolik ut för Hamburg. Den enda logiska förklaringen till den skyhögt streckade ettan är motivationsfaktorn men det finns knappast fog för detta och spelvärdet åt öst är för bra för att undvika. Vi helgarderar!

Kupongens kassaskåp
Fulham
Fulham kommer av allt att döma ta klivet tillbaka till The Championship. Spelmässigt har Parkers pojkar gjort det riktigt bra egentligen hela våren och hemma mot ett blekt Burnley ska The Cottagers kunna säkra tre högst nödvändiga poäng.

Varningens finger!
Nürnberg
Det är ett formstarkt Nürnberg som beger sig till Volksparkstadion. Med kontraktet säkrat kan gästerna spela de avslutande omgångarna utan någon större press. Hur som haver ska Robert Klaus manskap räknas med klart bättre chanser än spelarpoolen anser.

Var med i vårt jättesystem – 100 kr/andel – på Topptipset – KLICKA HÄR! OBS SLUTSÅLT!

144 rader
1. Norrköping - AIK x2
2. Värnamo - GAIS 1x2
3. Trelleborg - Akropolis x2
4. Nordsjäll. - Köpenhamn 12
5. Fulham - Burnley 1
6. Real Betis - Granada 1x
7. Vallecano - Leganés x
8. Hamburg - Nürnberg 1x2

Till Svenska Spel

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - EM - Öst u 16,5 fri
1.66
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Söndag 13/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
17:05  DD Tips Bjerke 13/6
Insats: 240 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Livestreaming