Dagens rek är till Bergsåker lopp 7 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 5 Barbro Kronos mot nummer 1 Florist.

Barbro Kronos fick en perfekt resa i andra utvändigt i uttagningsloppet senast. Hon tackade för det med att spurta ner den ledande Motive Match och hon höll även undan för M.T.Perette som fått vandra i dödens till seger.

Det var första starten på några månader för Barbro Kronos så med det loppet i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare till den här starten.

Barbro Kronos har inte visat någon större startsnabbhet ännu fast det är treåriga ston så det kan hända mycket i loppet. Kan Erik Adielsson som kör hästen slinka ner i en vettig position så kan hon få ett passande lopp och då tror jag hon blir farlig den sista biten och då tror jag hon har en god chans att vara före Florist i mål.

Svante Båth som tränar Barbro Kronos brukar lyckas bra i E3. Inga ändringar är aktuella så det blir can't see back på vänster sida och en vanlig vagn samt att det blir skor runt om och fast bomull som vanligt.

Barbro Kronos har startat fyra gånger tidigare. Tre stycken segrar och en tredjeplats har det blivit hittills. Nu möter hon många duktiga motståndare men hon är bra själv också så jag tror hon är långt framme igen.

Florist avgjorde på ett bra vis till seger från rygg på den ledande Globalizer i uttagningsloppet till den här finalen senast.

Florist är snabb den första biten men hon är som bäst med ett lopp på rulle så här tror jag hon kan få ett passande lopp i vinnarhålet eller tredje invändigt och skulle hon sedan få luckan så kan hon städa av det här gänget.

Troligen kommer Florist att tävla barfota runt om för första gången och det kan ha en god effekt. I övrigt är inga andra ändringar aktuella meddelar man från stallet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Barbro Kronos - Florist
Bergsåker lopp 7
Spel: H2H 1
Odds: 1.70 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip