Dagens rek är till Axevalla lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 15 Erik K. mot nummer 13 Sergie Phefirst.

Erik K. återkom efter en tids frånvaro senast. Han tog då hand om ledningen men släppte och höll sedan klart bra till femteplatsen i ett lopp som vanns av Accolade.

Erik K. har mest pengar på sig i denna spårtrappan och har således fått det sämsta utgångsläget men med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten.

Det är många hästar att runda och det kan bli långt fram men löser det sig med positionerna så kan Erik K. bli svår att stå emot över upploppet och då tror jag han har god chans att vara före Sergie Phefirst i mål.

Erik K. tränar som han ska och känns pigg och fin och han möter lite enklare nu motstånd än sist meddelar man från stallet. Han är väderkänslig men prognoserna säger att det inte ska regna ikväll så då tror jag på en god placering här.

Erik K. kommer att tävla med ett helstängt huvudlag med hål i samt ryckhuva och en vanlig vagn precis som senast meddelar man från stallet.

Sergie Phefirst körde sig till ledningen med 650 meter kvar av loppet men galopperade sedan och det slutade sedan med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Mr Perfection.

Kan Sergie Phefirst få gå med i en vettig rygg och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så har han en bra avslutning och kan då dyka upp långt framme här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Erik K. - Sergie Phefirst
Axevalla lopp 7
Spel: H2H 1
Odds: 2.00 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip