Lopp 10 - 2140m Auto

3 Global Agreement galopperade över upploppet senast och var troligen lite trött efter att ha fått göra jobbet ute i spåren från ett opassande utgångsläge. Han är normalt sett inte osäker av sig och jag ser det som ett olycksfall i arbetet.
Nu är läget mer passande med ett bra spår bakom bilen och taktiken från Erik Adielsson lär vara given. Han har nämligen tagit samtliga sina sex segrar från ledningen och lyckas han bara med att hålla ut startsnabba och formstarka 6 Global Attention när bilen släpper vingarna så borde det vara en bra chans att leda det här loppet från start till mål. Jag tror att inledningen på loppet blir helt avgörande och med ett par spår längre in i banan tror jag att han lyckas hålla ut Global Attention från start och jag spikar. Vi får även 3,25 på att Global Agreement vinner loppet, vilket är spelvärt i min bok.

6 Global Attention kan som sagt öppna snabbt från start och skulle Rikard N Skoglund lyckas med att ta sig förbi framför allt Global Agreement från start så är mycket vunnet. Jag tror dock att han kommer få trava utvändigt om min spik eller möjligtvis smita ner i ryggen på ledaren och då blir det svårare att vinna loppet. Han håller annars kanonform för dagen och vann på 11.9 över medeldistans i en klass 2-final senast och är en utmanare oavsett.

2 Frodo S är nyttig och gör det bra hela tiden. Senaste loppet strulade det rejält och han krokade ihop med ett annat ekipage och den galoppen är bara att glömma. Han kommer att få en bra position från sitt utgångsläge och skulle det bli utdragen spetskörning borde han ha en polett tillslut.

1 Vicar radar upp pallplaceringar och det är en rejäl häst som tål att göra jobb under vägen. Läget nu känns dock som ett klart minus och han kommer förmodligen att bli över från start. För en häst som lever på sin styrka tror jag det blir för långt fram även om det skulle lösa sig under vägen och jag rankar ner en aning den här gången.

För den som letar skräll i loppet så nämner jag 10 Look Håleryd.Han är helt ospelad i skrivande stund men det är inte helt otänkbart att det blir bra fart där framme. Det låter uppåt från stallet och man slänger dessutom på ett helstängt huvudlag nu.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

3 Global Agreement
Lopp 10 - Axevalla
Spel: Vinnare
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip