Lopp 10 - 2140m auto

2 Born Unicorn kommer ut till kvällens start som klar favorit, vilket man kan förstå. Denna sjuåring besitter hög kapacitet vilket han inte minst visade i den senaste starten. Då kopplade Born Unicorn greppet på ett övertygande sätt från positionen utvändigt om ledaren. Formen är på topp, Born Unicorn har tre segrar på sina fyra senaste starten. För två starter sedan var man ute i Harper Hanovers Lopp och slutade femma. Spåret är perfekt även om han inte är speciellt kvick iväg från start. Kvällens start bör innebära en pånytt bra segerchans även om han troligtvis kommer behöva göra en hel del jobb på egen hand.

10 Vikens High Yield vet ni som följer tipsen att jag gärna lovordar även om man på slutet inte riktigt har fått till det. Men inför den senaste starten hade hästen förflyttats upp till Sundsvall där tränaren Robert Bergh har kvar en filial. Det miljöombytet visade sig ha bra effekt då Vikens High Yield avslutade bra som tvåa senast. Ikväll har man en bra startrygg i 3 Mr Clayton J.F. och kommer man igenom på ett bra sätt från start vet vi att kapacitet och kvalité finns för att vinna loppet.

4 Viking Brodde är klart bättre än vad resultatraden antyder, detta är en sexåring som det strulat en hel del för på slutet men som i grunden besitter en hög kapacitet. Till kvällens start ryktas det om att man ska testa ett nytt huvudlag vilket känns intressant. Skulle det börja klaffa för Viking Brodde är man med och utmanar om segern här. När vi får 2,35 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 9 Cab Lane. Inför den senaste starten hade han rest dåligt meddelade tränare, vilket också satte ner hans prestation i loppet. Ikväll kan det vara han som får loppet, han kommer sitta bra i ett andraspår direkt och skulle han sen så smyga med i ryggar in på upploppet kommer hans avslutning bita bra. Till låg procent streckas han på systemet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

4 Viking Brodde
Lopp 10 - Färjestad
Spel: Plats
Odds: 2,35
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip