Travtips: Lopp 10: Man At Work

Sport: Trav
Spelstopp: 2020-08-01 18:20
Land: Sverige
Liga: Rättvik
Odds: 1.95
Tips: Plats
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Dagens rek är till Rättvik lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 10 Man At Work är topp tre i loppet.

Man At Work var strålande bra vid vinsten i finalen i Silverdivisionen på Solvalla under Elitloppshelgen. Han bombade då på till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så vann han sedan på ett mycket bra vis på 11,0 över full distans.

Näst senast i Kalmar så fick Man At Work vandra en stor del av loppet i dödens på den ledande Hill Street och han tog ner denne men han kunde inte stå emot Zap Di Girifalco som hade liftat med där bakom så det slutade med en andraplats.

Senast så galopperade Man At Work på upploppet och han hade troligen varit topp tre utan den galoppen då. Det kan ha varit på grund av att det hade regnat mycket och han är lite känslig.

Bakspår nu är inte optimalt men kan Man At Work hålla ihop aktionen nu och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli att räkna med över upploppet och då tror jag han har en god chans att vara sämst trea i mål. Det kan bli bra tempo på loppet och det kan vara gynnsamt för Man At Work i slutändan.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Man At Work är en sjuårig valack. Han har startat 47 gånger tidigare med 11 segrar som resultat. Han har även varit topp tre i 51% av loppen och klaffar det med löpningsförloppet så tror jag han kan förbättra den statistiken här.

Allt verkar bra med Man At Work i träningen. Det blir troligen barfota runt om och blinkers som senast. Vagnen blir antingen jänkarvagn eller en vanlig vagn meddelar Timo Nurmos.

Den värsta motståndaren till Man At Work anser jag vara nummer 7 Giant Shadow som tog över ledningen efter ett halvvarv och han vann sedan pliktskyldigt från den positionen för tre starter sedan.

Gången efter det i finalen av Silverdivisionen på Bergsåker så fick Giant Shadow vandra i dödens större delen av loppet och han höll klart godkänt även om det tog emot lite den sista biten och han fick nöja sig med femteplatsen bakom From The Mine som vann det loppet från ledningen.

Senast så fick Giant Shadow göra mycket av jobbet utvändigt om den ledande M.T.Insider och han plockade ner denne men han kunde inte stå emot Maze Runner och inte heller Rushmore Face så det slutade med en tredjeplats.

Spår lite långt ut här men med en offensiv styrning så kanske Giant Shadow kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en ny seger. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska räknas med segerchans här.

I övrigt kan 5 Flash Håleryd som gick otroligt bra som fyra bakom Zap Di Girifalco från spår tolv på ett dåligt underlag efter mycket regn näst senast vara tänkbar.

Gången innan det vann Flash Håleryd på ett bra vis från ledningen i Åmål. Senast så blev det helt fel när Norton Commander stannade i ledningen så han gick i mål med sparade krafter.

Hittar Ulf Ohlsson en bra väg med Flash Håleryd här så kan han vara långt framme igen.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

10 Man At Work
Rättvik lopp 10
Spel: Plats
Odds: 1.95 Casumo, Unibet & LeoVegas

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | Bethard | Betsafe
  Lopp 10: Man At Work
Spela på Speltips Lopp 10: Man At Work
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
DrTrav - 1 Augusti 2020 - 11:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Atalanta - PSG
Fotboll - Champions League - 2
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:00  Beijing Guoan - Hebei
Fotboll - Super League - 1 asian hcp -1,5
1.88
16:00  Sandvikens IF - Team TG FF
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM + Ö 2,5
1.83
19:00  Malmö FF - Örebro
Fotboll - Allsvenskan  - 1 asian hcp-1.5
1.81
19:00  Jönköping Södra - Dalkurd
Fotboll - Superettan - 1
1.92
19:00  Djurgården - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
2.00
21:00  Atalanta - PSG
Fotboll - Champions League - 2
1.95
19:00  Elfsborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.96
21:00  Leipzig - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Atletico går vidare
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12 Augusti
Insats: 1152 kr - USandeback
19:20  V86 Tips Boden Onsdag 12/8
Insats: 720 kr - DrTrav
21:25  DD Tips Boden Onsdag 12/8
Insats: 200 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming