Lopp 11 - 2140m aut

1 Karat River har stått för flera bra insatser på slutet även om man fått nöja sig med andrapriset i de två senaste starterna. Karat River är en rejäl individ som även visat sig kunna öppna bra från start. Skulle han lyckas svara ut Readly Lavec sida vid sida är mycket vunnet. Men Karat River är samtidigt inte beroende av ledningen för att vinna. I ett öppet lopp där jag tror det kan hända grejer rankar jag Karat River etta men kommer strecka på där bakom.

Skrällen för mig är Karat Rivers stallkamrat,12 Falcon Eye. Han gjorde det bra som tvåa utvändigt om Hipster Am senast. Formen är på topp och idag blir det barfota runt om vilket är ett plus. Utgångsläget är vad det är, men samtidigt är jag inne på att det kommer bli körning från start i loppet och då öppnar det upp sig för Falcon Eye som kommer att fälla många den sista biten. När vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 så spelar jag.

2 Readly Lavec vet vi besitter högt kunnande. Han var ute mot tufft motstånd i Finland senast och var dessutom utom nedsatt enligt stallet den dagen. Nu ska man behandla Readly Lavec inför dagens start och man ska fått bra svar hemma i tärningen. Utgångsläget är perfekt, han är kvick iväg från start och samtliga tio segrar i Sverige har bärgats från ledningen. Kommer han till spets blir Readly Lavec inte enkel att plocka ner. Men som favorit på V75 i detta nu känns han trots allt given att försöka fälla.

12 Falcon Eye
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip