Lopp 11 - 2140m auto

Vi avslutar omgången med att spela 2 Lozano di Quattro som stod för en mäktig prestation senast när han vann trots att han mestadels hängde ute i tredjespår loppet igenom. Detta är en individ som besitter skyhög kapacitet och takt med att han utvecklats på bra sätt så är Lozano di Quattro en häst vi kommer att få följa i allt större sammanhang framöver. Den amerikanska vagnen har dessutom gett bra effekt. Lozano di Quattro är både stark och snabb, så från ett perfekt utgångsläge är jag inne på att han återigen bli svårstoppad. Jag spelar Vinnare till 2,00.

Motbud
10 Excusez Moi var favorit så sent som i lördags på V75 men fick då aldrig chansen och gick i mål med allt sparat. Nu är utgångsläget visserligen sämre, men detta är en individ som besitter högt kunnande för klassen och hanterar Excusez Moi dessa täta starter på rätt sätt så kan vi räkna med att han kommer stå för en toppinsats idag.

Nämner även 3 Pure Muscle som är kvick iväg från start och kommer nu med två bra prestationer i bagaget. Skulle han komma till ledningen ökar chansen och för den som garderar avslutningen ska Pure Muscle inte glömmas bort.

2 Lozano di Quattro
Lopp 11 - Färjestad
Spel: Vinnare
Odds: 2,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip