Det är V75 tävlingar ifrån Solvalla idag. I lopp 11 spelar jag att nummer 7 Double Exposure vinner loppet.

Double Explosive var väldigt bra när hon vann Hugo Åbergs Memorial i fin stil från ledningen näst senast. I Finlandia Ajo gången efter det så gick hon på nytt i ledningen men hon fick ge sig mot en stark Zarenne Fas kort före mål då.

Det var en krävande bana på Vermo senast och Double Exposure tog inte resan till Finland så bra och hon var heller inte som bäst den dagen. Hon gick ändå en fin tid på 09,9 över sprinterdistans vilket var samma som när hon vann Stoeliten från ledningen på Solvalla under Elitloppshelgen.

Double Exposure fick efter det senaste loppet ta igen sig lite och nu tränar hon på bra igen. Hon ser otroligt fin ut nu och hon känns jättebra meddelar man från stallet.

Double Exposure är väldigt explosiv från start så trots ett spår långt ut på vingen och ett par startsnabba hästar invändigt här så är det inte omöjligt att hon kan ta sig till spets. Skulle så bli fallet så stiger hennes chanser.

Double Exposure är dock inte beroende av ledningen för att hon ska räknas med segerchans här. Hon är bra nog att hon kan sänka det här gänget från dödens om det skulle behövas.

Inga ändringar är aktuella för Double Exposure så det blir fortsatt barfota runt om samt amerikansk vagn och ett norskt huvudlag meddelar man från stall Daniel Redén.

Johan Untersteiner som finns i vagnen nu har kört Double Exposure en gång tidigare. Det var i årsdebuten i Kalmar och den slutade på bästa vis med seger.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara stallkamraten nummer 4 Missle Hill som gjorde det bra när han tog ner den ledande Diamanten från dödens kort före mål på Lindesberg för fem starter sedan. Han forcerades till spets i den andra kurvan och han vann sedan Kjell P Dahlströms Minne från den positionen på Mantorp i början av augusti.

Missle Hill var ute i Jubileumspokalen på Solvalla näst senast. Han gynnades då av ett högt uppskruvat tempo på loppet och han tackade för det med att via en stark spurt sänka en heroisk Stoletheshow i ledningen till seger.

På Hagmyren senast så kom Missle Hill till spets efter ett halvvarv och från den positionen så vann han sedan lätt. Daniel Redén var ändå inte helt nöjd med honom efteråt.

Missle Hill tävlade med ett helstängt huvudlag senast men nu kan det bli ett norskt huvudlag istället och då tappar han lite av sin startsnabbhet. Utgångsläget är passande och hittar Per Lennartsson en bra väg med honom så kan han vara med och göra upp om segern.

I övrigt kan nummer 9 Milligan's School vara intressant. Han var duktig när han vann Årjängs Stora Sprinterlopp från ledningen för fem starter sedan. I Hugo Åbergs Memorial gången efter det så räckte han inte till.

Det blev en galopp för Milligan's School innan bilen släppte fältet för tre starter sedan. I Sundsvall Open Trot gången efter det så hade han innerspår bakom bilen och han ledde då loppet från start till mål.

Milligan's School kom med en vass spurt senast och kom i mål som tvåa bakom Missle Hill. Kan han få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

7 Double Exposure
Solvalla lopp 11
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip