Lopp 13 - 2140m Auto

Jag sticker ut hakan och placerar 9 Cadiz överst i rankingen. Det är en segervan dansk gäst som har visat att han tål olika upplägg och Flemming Jensen är inte rädd att söka sig framåt om det skulle gå för långsamt där framme. Skulle det bli bra tempo på loppet är han även vass på speed och kommer han bara igenom vettigt från sitt bakspår, är det en allvarlig segerkandidat. När vi får 2,65 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

1 Stenson är i väldigt bra skick för dagen och fick äntligen utdelning senast när han inkasserade sin första seger sedan april 2020. Från ett bättre läge hade jag tyckt att det var bra chans till ytterligare en seger i raden men innerspåret är en klar nackdel och risken är överhängande att han blir över från start. Löser det sig under vägen blir han återigen farlig.

7 J.J Stitch skulle kunna hitta till ledningen trots ett spår långt ut på vingen och har än så länge fått mycket förtroende av spelarna. Han har dock gått upp i klass och det skulle kunna bli strul från det här läget. Lyckas Goop med att hitta till ledningen ökar såklart chanserna, men det är tuffa hästar emot nu.

4 Boccadamo är väldigt svårbedömd och gör debut på svensk mark. Han har vunnit 7 av 18 lopp i karriären och det låter som att det är en häst som borde hävda sig väl i sällskapet.

12 Aurora Show vann på ett bra sätt senast i ett lunchlopp men har fått ett jobbigt utgångsläge här och det krävs tur under vägen för att vinna loppet. Nu blir det barfota för första gången på svensk mark och det är en segervan dam som har vunnit 14 av 23 lopp i karriären.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

9 Cadiz
Lopp 13 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 2,65
Bolag: bet365

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip