Dagens rek är till Åby lopp 2 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Honey Mearas vinner loppet.

Honey Mearas gjorde en bra insats när hon kvalade in till E3 finalen efter en andraplats bakom Finland i den näst senaste starten.

I E3-finalen sedan så hade Honey Mearas bakspår och hon satt långt bak men hon avslutade sedan klart godkänt fast det räckte inte till mer än till sjätteplatsen bakom Barbro Kronos som drog det längsta strået i det loppet.

Från stallhåll så var man nöjda med Honey Mearas i ett banjobb nyligen. Hon är inte så startsnabb men jag tror på en stark insats i ett litet fält här så kan Peter Untersteiner servera henne ett passande lopp så tror jag hon har en god chans att vinna loppet.

Honey Mearas är ett treårigt sto som har gjort sex starter hittills. Två vinster har det blivit så här långt.

Honey Mearas gick i en jänkarvagn senast men nu blir det en vanlig vagn igen. Hon går fortsatt med skor runt om.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 6 Emirate som har galopperat i tre lopp i följd fast innan det var hon duktig vid två raka segrar.

Emirate gjorde en okej upphämtning efter galoppen senast men det räckte inte så långt.

Vid vinsten för tre starter sedan så kom Emirate till ledningen i ett tidigt skede av loppet och sedan så vann hon lätt från den positionen. I ett felfritt lopp så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

I övrigt kan nummer 3 Tequila L.L. som bara har vunnit en gång efter 12 starter hittills i karriären vara intressant.

Tequila L.L. är något ojämn men för tre starter sedan i ett Breeders' Crown lopp på Halmstad så gjorde hon det bra som tvåa bakom Hill's Angel.

Senast så hängde Tequila L.L. med hyggligt och kom in som sexa i ett tufft treåringslopp där Elegant Ima segrade.

Tequila L.L. visade prov på god startsnabbhet senast och kan hon komma förbi 1 Tiny Rocket som är snabb den första biten så kan det vara Peter Ingves som sitter i spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Honey Mearas
Åby lopp 2
Spel Vinnare
Odds: 1.90 bet365

This is the stats tab
This is the post tip