Dagens rek är till Boden lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Clipping Oklahoma är topp tre i loppet.

Clipping Oklahoma gjorde debut efter en tids frånvaro i ny regi för Aleksi Kytölä senast och var då på väg mot ledningen in i den första kurvan men hon rullade över i galopp och så var den dagen förstörd.

Felfri nu så har Clipping Oklahoma ett fint läge så här tror jag hon tar hand om ledningen och då kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen och då tror jag hon har god chans att vara sämst trea i mål här.

Skulle det inte bli ledningen så är Clipping Oklahoma inte borta för det även om det så klart hade underlättat om hon kom till täten.

Den här gången får Ulf Ohlsson chansen för första gången bakom Clipping Oklahoma vilket är mycket intressant.

Det var 15 hästar som var tänkt att starta men just nu är det fyra stycken hästar strukna så kan Clipping Oklahoma få ett bra lopp i den främre träffen så tror jag hon kan ta den första segern på nästan ett år eller åtminstone nypa en av de tre främsta placeringarna i loppet.

Den värsta motståndaren till Clipping Oklahoma anser jag vara nummer 4 Anchor Man som spurtade starkt som tvåa i ett lopp som vanns av Helix näst senast.

Gången efter det så höll Anchor Man farten godkänt till tredjepriset bakom Queen Of Knights även om han inte riktigt fick travet att stämma fullt ut.

Att vinterbanan är ett minne blott nu är en klar fördel för Anchor Man så kan Rikard N Skoglund servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering här.

En annan motståndare till Clipping Oklahoma är nummer 5 Man Afraid som inte har startat sedan oktober ifjol så formen nu är oviss.

Man Afraid gjorde det bra vid ett par tillfällen under fjolåret och kan duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken. Frida Sandberg som kör Man Afraid är dock en orutinerad kusk som jagar sin första seger men med lite klaff så kan den komma här.

I övrigt kan nummer 2 Young Lavec som kommer från en seger vara intressant. Här har han fått innerspår sedan invändig häst blivit struken men om han kan hitta loss i god tid före mål så kan han ha vissa möjligheter.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Clipping Oklahoma
Boden lopp 4
Spel: Plats
Odds: 2.15 888sport , Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip