Dagens rek är till Östersund lopp 4 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Dyrgripen är topp tre i loppet.

Dyrgripen har årsdebuten avklarad och med det loppet i kroppen nu så tror jag på en klart bättre insats här.

Dyrgripen fick då trava större delen av loppet utvändigt om den ledande Mesty och knäckte denne in på upploppet men kunde inte stå emot Moonrise som fått en perfekt löpning i rygg på Dyrgripen så han fick nöja sig med andraplatsen.

Här har Dyrgripen innerspår i volten så vid en lyckad start här så tror jag att Ulf Ohlsson sitter i spets omgående och från ledningen här så är det hästen att slå och då tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål.

Dyrgripen är en fyraårig valack som har gjort sju starter hittills. Det har bara blivit en seger men han har varit topp tre i 57 % av loppen så från ett passande utgångsläge nu så tror jag han är långt framme på nytt.

Dyrgripen kommer att tävla med murphybländare på högersidan samt barfota bak och i en hybridvagn nu meddelar Markus Pihlström.

Den värsta motståndaren till Dyrgripen anser jag vara nummer 4 Sergent d'Inverne som är väldigt galopplysten.

Sergent d'Inverne har galopperat i 13 av 19 starter hittills i karriären så han är inte att lita på men när han har skött sig så har det blivit fyra segrar också så felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget.

Sergent d'Inverne gjorde en start för Olle Carlsson i höstas och det slutade som vanligt med ett galoppmisslyckande men nu har han fått nyttig vinterträning och är redo för comeback så kan Mats E Djuse få till en bra styrning här så kan han utmana om en fin placering här.

En annan motståndare till Dyrgripen är nummer 5 Juliana Rags som fick bestämma i ledningen och gick undan till seger på Leangen näst senast.

Nu kommer Juliana Rags ut i första starten på svensk mark. Kan Erik Brækken få smyga med i en vettig rygg fram tills det är läge att sätta in slutstöten så kan hon bli farlig över upploppet.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Dyrgripen
Östersund lopp 4
Spel: Plats
Odds: 1.70 Unibet , 888sport , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip