Dagens rek är till Eskilstuna lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 10 Flashing Boko är topp tre i loppet.

Flashing Boko gick bra för sulky senast efter en del montéstarter innan. Han fick gå ensam i tredjespår med 800 meter kvar och var först in på upploppet fast han fick sedan se sig slagen av de som följt med i rygg så det slutade med en fjärdeplats.

Kan Ole Johan Östre som kör Flashing Boko få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han blanda sig i segerstriden så jag tror på god chans att han är sämst trea i mål här.

Flashing Boko är startsnabb så bakspåret är ingen fördel men om det löser sig med positionerna så tror jag det kan räcka långt här ändå.

Kort distans nu är bra för Flashing Boko och travet fungerade bättre än tidigare senast och man är nöjda med alla förberedelser inför den här starten.

Det var skor runt om senast vilket Flashing Boko alltid går med. I övrigt blir det vanlig vagn och ett can’t see back huvudlag på ena sidan, säger Severin Aarskog.

Den värsta motståndaren till Flashing Boko anser jag vara nummer 3 Tiger Marke som blev dragen bakåt och fick aldrig chansen och galopperade sedan av ren pigghet senast.

Tiger Marke är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här och skulle han få bestämma en del där framme i ledningen så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

En annan motståndare till Flashing Boko är nummer 8 Pablo Andover som gjorde en stark insats vid vinsten från dödens senast.

Pablo Andover är snabb från början men det kan kosta mycket kraft att komma ner i en vettig position här men om Bengt L Axelsson som kör hästen kan ge honom ett bra lopp så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Flashing Boko
Eskilstuna lopp 4
Spel: Plats
Odds: 1.80 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip