Dagens rek är till Solvalla lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Sayonara vinner loppet.

Sayonara tog hem det stora tvååringsloppet Svampen i Örebro senast på ett bra vis när hon kördes till ledningen efter 300 meter och gick sedan undan till seger via 13,4 sista 700 meterna från den positionen och vann med krafter kvar.

Sayonara är startsnabb så i det här lilla fältet här så tror jag att Carl Johan Jepson som kör hästen är ute efter ledningen och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så tror jag hon blir svårfångad för övriga ekipage.

Sayonara har tränat bra efter det senaste framträdandet. Hon är inte beroende av att trava i ledningen utan hon kan vinna loppet från utvändig position också om hon inte skulle lyckas komma till spets.

Sayonara är ett tvåårigt sto som har vunnit tre av fyra starter hittills. Hon kommer att tävla med skor samt ett helstängt huvudlag och i en vanlig vagn som senast meddelar Fredrik Wallin.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Custom Cheval som ännu inte har fått sätta nosen först efter sex tidigare starter.

Custom Cheval kommer med fem raka andraplatser och han avslutade klart bra från ett dåligt utgångsläge bakom Sayonara senast så om Björn Goop kan servera honom en fin resa här så kan han ge min vinnare en match.

Custom Cheval ska eventuellt starta i Frankrike i slutet av månaden och då måste han göra en bra prestation ikväll och han har fördel av längre distans nu än jämfört med senast.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Global Bookmaker som kan öppna bra och kan få en vilsam löpning i vinnarhålet här fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Sayonara
Solvalla lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip