Lopå 5 - 2140m volt

10 Philip har två segrar på de tre senaste starterna och i den senaste starten avslutade han riktigt rappt och gick i mål som tvåa. Sista varvet travades på 1.26. Med två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna är det bevisat att formen är på topp. Ikväll har han ett intressant springspår på tillägg och skulle han bara komma iväg bra så kommer detta att bli spännande och han kommer snabbt vara ikapp start hästarna. Även om favoriten Lome Titan är bra så är han osäker i travet och skulle han göra bort sig ligger även öppen för min ide till 21%. Förstahäst. När vi även får 2,75 på fasta marknaden att man vinner loppet så testar jag ett spel.

Favoriten 1 Lome Titan är bra i grunden, och skulle man gå felfritt ikväll blir man svårslagen. I den senaste starten var man ute i ett fyraåringslopp på Östersund, där lämnade Faks Odin och Hauk Viktor övriga konkurrenter på behörigt avstånd. Men Lome Titan visade ändå form genom att rekordsänka rejält och bli fyra i mål, detta trots en tidig galopp. Lome Titan har visat bra inställning och moral tidigare i år och det verkar som tränare Björn Karlsson hittat en lämplig uppgift på pappret med 20 meters försprång till värsta motbuden. Men när man har fem galopper på de sex senaste starterna är detta ingen favorit man jublar över, men samtidigt vågar jag inte lämna honom utanför kupongen.

Nämner även 5 Vännfors Grynet för den som söker ytterligare streck i loppet. I den senaste starten blev det galopp för ovanlighetens skull men dessförinnan har man visat upp fin form. Man inledde året med två raka segrar. Ska inte nonchaleras.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

10 Philip
Lopp 5 - Boden
Spel: Vinnare
Odds: 2,75
Bolag: bet365

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip