Lopp 5 - 2140m volt

1 Vikens High Yield tränas av skickliga Robert Bergh och är en häst jag verkligen tagit till mig. Han har inte varit som bäst på slutet, men i den senaste starten visade han ändå att formen är på gång. Han avslutade då vasst efter att ha fått luckan för sent in på upploppet. Han är kvick iväg från start och från ett bra utgångsläge är Vikens High Yield den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen kommer man sen bli svårpasserad idag. Försahäst.

6 Racing Ribb kom fel på det i den senaste starten, men kunde ändå hålla bra in i mål och fick dessutom lite sparat över linjen. Racing Ribb kan också öppna bra och från ett spännande springspår är man den som i förstahand utmanar Vikens High Yield om ledningen. Skulle man lyckas nå den positionen ökar också segerchanserna. Men Racing Ribb besitter kavlié för att utmana om segern från andra positioner också. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

10 Can Lane vet vi besitter högt kunnande. I den senaste starten blev det galopp, men gången före visade åttaåringen väldigt fin form när han vann på bra sätt. Bakspår är aldrig enkelt, men skulle det stämma med positionerna och tempot blir bra i loppet kommer Can Lane avsluta vasst och bli tung att står emot.

Nämner även 2 Zio Tom Jet som vann på bra sätt från ledningen i Kalmar senast. Nu är det voltstart och det blir troligtvis inte någon ledning. Men från ett fint utgångsläge är man ändå garanterad ett fint lopp. Med formen på topp ska han inte nonchaleras här.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

6 Racing Ribb
Lopp 5 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip