Lopp 5 - 1640m auto

2 Comes with Age är den som ska vara favorit i inledningen. Han vann på en 1.09.9 för två starter sedan på imponerande sätt. Senast tog han återigen ledningen i loppet, men snöpligt blev det en oväntad galopp i slutsvängen. Men det såg ut att finnas krafter sparade och är bara formen bibehållen ser det på förhand passande ut idag. Att det är kort distans ses som ett plus och och kommer han till spets utan att det kostar allt för mycket är Comes with Age också hästen att slå. Det som dock gör att jag kommer gardera på V75 är att det finns flera startsnabba med i loppet vilket gör inledningen oviss. Blir det överpace från start är Comes with Age en favorit i fara.

5 L.A.Boko är en av dem som kan öppna från start. Skulle han dessutom få hjälp av 4 Joy Alissa tar sig förbi Comes with Age den första biten kommer inledningen på V75 bli mycket rafflande. L.A.Boko är en bra häst för klassen som alltid gör sitt. Han besitter både hårdhet och fart för vara med i segerstriden ikväll om favoriten kommer bort.

Skrällen i min bok är 9 Devils Tongue. Han kommer med två raka segrar på kontot och håller toppform för dagen. Till dagens start ska man dessutom ändra lite på huvudlaget vilket är spännande. Trots bakspår över kort distans ikväll kommer Devils Tongue tidigt sitta bra på det och skulle det dessutom bli en rejäl körning från start gynnar det Devils Tongue som kan lifta med och spara speeden till upploppet. När vi får 2,85 på att hon placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

9 Devils Tongue
Lopp 5 - Bergsåker
Spel: Plats
Odds: 2,85
This is the stats tab
This is the post tip