Lopp 5- 2140m Volt Monté

12 Charles De Sud har varit ute i stentuffa sulkylopp på slutet och gjort det klart godkänt. Motståndsmässigt är det betydligt enklare den här gången men det är en helt annan disciplin nu och det känns ändå svårbedömt. Man har gjort två montélopp tidigare och har gjort det okej men ändå inget extra intryck. Jonathan Carre är en skicklig ryttare och det är ändå ett ganska givet förstastreck för mig.

6 Ninepoints Yankee gör debut i monté den här gången och det är såklart väldigt svårbedömt. Man visade dock smygform i senaste starten när man satt fast med gott om krafter kvar i mål och fungerar man bara under sadel kommer man att vara med långt framme nu. Knapp spetsfavorit.

11 Syntax Broline känns som loppets roliga drag och senast gjorde man debut i monté och vann på lätta ben från ledningen på en hög 14 tid. Det är betydligt tuffare motstånd den här gången men med lite draghjälp på vägen tror jag man kommer spurta ner de flesta och det känns som att formen är på plats. När fasta marknaden erbjuder 3,50 på att man placerar sig topp-3 i loppet så är spelet givet för mig.

1 Kingup vann också i sin montédebut även om stilen inte var klockren och man har brottats med aktionsproblem tidigare också. Man har dock fått ett fint läge nu och kommer att få en fin resa på innerspåret och i montélopp brukar de flesta att få chansen över upploppet.

10 Upside Down Cake trivs i monté och duger bra här. Frågetecken för formen den här gången efter en tids vila men ska räknas tidigt om formen är på sin plats.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel finns tipsen i bloggen.

11 Syntax Broline
Lopp 6 - Eskilstuna
Spel: Plats
Odds: 3,50
Bolag: LeoVegas

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip