Lopp 6 -1640m auto

I denna avdelningen hittar omgångens enda spik, 10 S.G.Kingstone. Detta är en spik med högt spelvärde och för mig handlar det om ta ställning i ett annars öppet lopp. S.G.Kingstone tränas av Roger Walmann och detta är en fyraåring som inte ännu förstått till fullo vad tävlin handlar om. Men det är först nu på slutet som fyraåringen fått någorlunda ordning på det mentala. För två starter sedan blev man tvåa efter att tävlat utvändigt om ledaren. Man sänkte även sitt rekord till 11,8 trots det tuffa löpningsförloppet. Då körde Örjan Kihlström offensivt direkt och det hoppas jag även kvällens kusk Torbjörn Jansson gör ikväll. Motståndet skrämmer inte och till endast 17% är spelvärdet högt. När vi även får 3,85 på att S.G.Kingstone vinner loppet så spelar jag.

Motbud
4 Lancelot Laday tog sin första seger från ledningen för tre starter sedan och efter det har formen varit fortsatt bra. Ikväll sitter Carl Johan Jepson i vagnen för första gången, vilket är intressant. Lancelot Laday är kvick iväg från start och lär laddas för att försöka komma till ledningen. Från den positionen har man på fyra försök slutat tvåa, tvåa, trea och etta. Kommer man till ledningen är man hästen att slå för övriga men det finns fler startsnabba konkurrenter som kommer utmana initialt.

Skrällen är 6 Teton Game Of War som nu har gjort tre starter för sin tränare Markus B Svedberg och för två starter sedan så öppnade man kvickt och tog hand om ledningen, för att sen gå undan och vinna loppet enkelt. Markus B Svedberg som även sitter i vagnen vid lopp kommer säkerligen försöka ladda iväg vad som går på nytt. Kommer man till ledningen är jag inne på att man vill köra där, när man har två segrar på två försök från den positionen.

10 S.G.Kingstone
Lopp 6 - Mantorp
Spel: Vinnare
Odds: 3,85
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip