Lopp 6 - 2140m auto

Att 7 Frankie Godiva är en spännande häst för framtiden råder det inget tvivel om. Kapaciteten är skyhög och senast var man tvåa efter ett tidigt avancemang till ledningen. Att det nu är anmält barfota runt om och amerikanska vagn för första gången är såklart superintressant och det kan mycket väl vara så att han baar forsas till spets och att ingen är i närheten av att rå på honom idag. Men spåret är en bit ut bakom bilen samt att så mycket förändringar på samma gång medför alltid en viss risk. Därför känns det givet att på V75 försöka gardera Frankie Godiva idag.

Att 12 Judge D. också är en häst som hör hemma i högre klasser är inget att snacka om. Han har imponerat stort med fyra raka segrar och även om uppgiften idag är annorlunda med spår tolv så är han given vid gardering. Judge D. besitter både styrka och hårdhet. Skulle det bara bli lite överpace på loppet från start kommer han med sin kraftiga slutrunda passera många.

En som jag också vill lyfta fram är 10 Sultan Sea. Detta är en segervan individ som nu ska mäta sina krafter mot toppen i klassen. Än så länge har vi ej fått se botten i Sultan Sea och att det nu är anmält barfota runt om och amerikanska vagn för första gången är spännande. När vi får 2,75 på att man placerar sig topp-3 i loppet vill jag spela.

10 Sultan Sea
Lopp 6 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,75

This is the stats tab
This is the post tip