Lopp 6 - 2640m auto

2 Best Time Ever är numera fyra år, men detta är en individ som inledde sin karriär som treåring på ett bra sätt. Han har ännu inte skördat samma framgångar i år, men nu har Best Time Ever fått flytta ner till Hajom vilket bara det kan ha bra effekt med lite miljöombyte. Addera dessutom Robert Berghs stallform för dagen plus att det nu blir en amerikansk vagn. Utgångsläget är tilltalande och vi vet att Best Time Ever besitter bra kapacitet. Vi kryddar allt detta med att Best Time Ever nu kommer med lopp i kroppen också. För mig är detta en spännande tipsetta och när vi får 1,80 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

5 Mateo di Quattro lever enbart på sin styrka och den längre distansen är ett plus. Han räds knappast att göra jobb på egen hand och skulle det bli en tidig dödens ikväll ses som något positivt jämfört med att harva ute i spåren under slutrundan. Mateo di Quattro kan mycket väl vis sig vara starkast till slut.

Nämner även 8 Iconic som också gynnas av den längre distansen. Kommer han bara till från sitt utgångsläge ikväll kommer han kunna lifta med på ett bra sätt och fälla många den sista biten.

2 Best Time Ever
Lopp 6 - Åby
Spel: Plats
Odds: 1,80
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip