Lopp 6 - 1640m auto

6 Mr Brilliant är intressant i dagens tredje avdelning. I den senaste starten var det om debut för sin nye tränare Robert Bergh och Mr Brilliant gjorde det bra direkt. Man sköt till bra sista biten och blev trea i mål. Han har även tidigare visat att han kan öppna från start om man väljer att ladda med honom, och skulle man kunna ta sig förbi invändiga 5 I.D.Dig Deeper från start skulle mycket vara vunnet. Men oavsett ska det bli spännande att se denna fyraåring för andra gången hos Robert Bergh, dessutom blir det även barfota runt om idag. När vi får 3,25 på att man vinner loppet så spelar jag.

5 I.D.Dig Deeper är en högkapabel fyraåring som redan i sitt livs andra start slog till med en överlägsen spetsseger på 14,5 över medeldistans. I uttagningarna till norskt Travkriterium var man spelad till under åtta gånger pengarna vilket säger en hel del om hästens kapacitet. I den senaste starten var det årsdebut och det blev galopp in i första sväng, men galoppen ska inte hästen lastas för meddelar kusken Erik Berglöf som själv tog på sig den. Nu har man fått en genomkörare i kroppen och formen bör vara framflyttad, man är kvick iväg från start och håller man sig till trav är man den troliga ledaren av loppet. Därifrån är man sen hästen att slå för övriga.

Skrällen är 7 Adler del Ronco som kommer från en bra insats i den senaste starten när man höll farten bra efter en invändig löpning och kunde gå i mål som tvåa. Nu har man ett spår lite långt ut bakom vingen, men skulle det lösa sig med positionerna ska är man en kantboll till 4% som inte ska nonchaleras vid gardering.

6 Mr Brilliant
Lopp 6 - Årjäng
Spel: Vinnare
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip