Lopp 6 - 3140m volt

Ett lopp över 3000m och min förstahäst i loppet är 7 Shocking Superman. Detta är en åttaåring som ikväll ska debutera för sin nya tränare Robert Bergh. Dessförinnan har Shocking Superman gjort det bra för Oscar Berglund. Ikväll är det årsdebut och formen är ett frågetecken men som vi varit inne på tidigare behöver sällan Robert Berghs hästar lopp i kroppen för att prestera. Att man rent kapacitetsmässigt är bästa hästen i fältet vill jag fastslå och när det är ett litet startfält gynnas hästarna på tillägg. Distansen är inte något problem och segerchansen är hög. När vi får 2,80 på att Shocking Superman vinner loppet så testar jag ett spel.

5 Coin Perdu var ute i ett tufft V75 lopp senast och gjorde det okej bakom hästar. Han såg fin ut och formen är troligtvis fortsatt fin till kvällens start. Ikväll går man ner lite i klass och ska därför i detta lilla startfält räknas tidigt. Varit tvåa och trea över den aktuella distansen tidigare och femton segrar på 24 starter i livet säger en hel del. Givet motbud.

Lyfter även fram 6 Vincent As som gick bra som tvåa bakom Ivory Di Quattro i den senaste starten. Magnus Dahlén som tränar skrällde så sent som i lördags på V75 med Tyson Dimanche vilket kanske tyder på att hästarna håller bra form i stallet. Med ett par lopp i kroppen adderat med intrycket i den senaste starten så ska man inte nonchaleras här. Gynnas av det lilla fältet och trivs över den långa distansen.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Shocking Superman
Lopp 6 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 2,80
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip