Lopp 6 - 1609m auto

8 Red Bar är den som borde vara favorit i min bok. För två starter sedan imponerade man när han trots en tuff resa slog hästar som Lionel N.O. och Gigant Invalley. I den senaste starten levde man dock inte upp till sin förmåga och var klart sämre. Men från stallet har man ingen förklaring utan menar på att hästen känns lika bra som förut och att man trott på en bra prestation på nytt. Dessutom är det nu i den 62:a starten dags att testa barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. Man har ett tufft utgångsläge med spår åtta bakom bilen över kort distans, men jag är inne på att man laddar för fullt från start och det är inte helt omöjligt att man sitter i ledningen efter en bit. Med en favorit i 3 Ferrari B.R. där formen är något svårbedömd måste jag framhålla Red Bar som min förstahäst i loppet. När vi får 2,75 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

3 Ferrari B.R. är den individ med bäst kapacitet i fältet men tränaren Per Oleg Midfjeldt låter inte allt för påställd i comebacken här ikväll. Detta är en individ som varit nere i Frankrike och mött tuffa konkurrenter under vintern och skulle formen vara bra är segerchansen hög. Men man väljer till kvällens start att inte tävla med optimal balans och när tränaren inte heller låter uppåt anser jag att man som favorit i loppet är given att gardera.

Skrällen är 1 High Glider som kan en del och skulle kunna få loppet här ikväll. Till kvällens start är man även åtgärdad och ska vara väl förberedd. Från rygg på ledaren och lucka tillslut är detta en 1% i omgången jag inte vill missa.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

8 Red Bar
Lopp 6 - Bjerke
Spel: Vinnare
Odds: 2,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip