Lopp 6 - 2640m auto

9 Jobspost har svikit som betrodd på V75 i de två senaste starterna. Men näst senast stod man för en imponerande upphämtning efter galopp och gick till slut i mål som trea. Jobspost var då den moraliska vinnaren och senast var man ute över fel distans och även då blev det galopp men denna gången i sista sväng och det var en pallplacering som försvann. Nu är loppet ett varv länge vilket är ett plus för Jobspost och dessutom kommer man kunna sitta bra på det i ett andraspår direkt. I min bok är han tipsetta i loppet. När vi får 2,00 på att man spelar placerar sig topp3 i loppet så spelar jag.

Given är också 5 Great Time Trot som nu har fått två lopp i kroppen efter ett helt spolierat 2022. Detta är en individ som visade högt kunnande redan som tvååring och när han nu får starta igång och fortsätta utvecklas ska det bli spännande och se hur långt Great Time Trot kommer klättra. Han vann på bra sätt senast och Great Time Trot är både stark och snabb. Hittar han tidigt till spets idag kommer det inte att bli lätt att ta sig förbi honom.

Skrällen är 10 Dajanov som kommer till start med fem segrar på sju starter. Han vann på bra sätt senast och trots utgångsläget idag måste han räknas tidigt vid gardering.

9 Jobspost
Lopp 6 - Romme
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365
This is the stats tab
This is the post tip