Dagens rek är till Jägersro lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Alex H.P. vinner loppet.

Alex H.P. har gjort det bra i alla sina fyra starter på svensk mark hittills. Det blev en tredjeplats i debuten bakom Eos Zola som tog ner den ledande Global Agreement.

Alex H.P. svarade sedan för en strålande insats vid vinsten för tre starter sedan. Han fick då vandra i dödens på den ledande Jazzmine Boko och han krossade ledaren och han stack sedan undan till en överlägsen seger.

Gången efter det så hade Alex H.P. ett iskallt utgångsläge på Vaggeryd och han avslutade positivt i skymundan men det räckte bara till en tredjeplats bakom Robertino som vann det loppet.

Senast på Åmål så satt Alex H.P. i tredje utvändigt innan han attackerade på den sista bortre långsidan och han fullföljde sedan positivt som trea bakom Quickly S.W. som plockade ner sitt motstånd till seger.

Alex H.P. kan få problem med att hålla upp ledningen från innerspåret men jag tror att Rick Ebbinge som sitter i vagnen försöker ta sig loss omgående så blir inte innerspåret en fälla här så tror jag han har en god chans att ta en ny seger här.

Alex H.P. är en fyraårig hingst som tränas av Jeroen V.M. Engwerda. Han har startat 13 gånger hittills med 5 segrar som resultat och han har även varit topp tre i 77 % av loppen han har gjort så han är ofta med långt framme.

Löser det sig med positionerna så tror jag Alex H.P. visar sig vara starkast i det här fältet och då kan han bättra på den statistiken här.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Kattis J.Boko som har bara gjort sex starter hittills men hon har vunnit hälften av dessa.

Kattis J.Boko gjorde första starten efter en tids frånvaro senast. Hon tog då över ledningen efter 600 meter och sedan så vann hon mycket lätt från den positionen.

Skulle Conrad Lugauer som kör Kattis J.Boko komma till ledningen på nytt så stiger hennes chanser men blir det inte spets så kan det bli tuffare att vinna loppet.

Värt att tänka på är att Kattis J.Boko är ett orutinerat treårigt sto som möter äldre hingstar och valacker.

I övrigt kan nummer 3 La Cerise som har fått ett trevligt utgångsläge vara tänkbar.

La Cerise är kvick iväg och här kanske hon kan vara först ner till plankan fast för att hon ska vinna loppet så ska hon ha det serverat helst i ryggar på innerspår.

Får La Cerise en invändig löpning och en lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Alex H.P.
Jägersro lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.35 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip