Lopp 6 - 1640m auto

9 Beauty Super Nova startade för första gången på ett halvår senast. Det loppet genomförde man på ett bra sätt från ledningen och gick i mål som tvåa. Med det loppet i kroppen bör formen vara framskjuten tills ikväll. Det var min förstahäst i loppet när man signalerade att det skulle bli första gången i livet barfota runt om. Men nu har man ändrat och ska köra med skor. Spåret behöver inte vara en nackdel trots den korta distansen, blir det bara lite tempo från start kommer 9 Beauty Super Nova vara ett hett segerbud i loppet.

6 Freckless var inte som bäst i senaste starten. Men man meddelar ifrån stallet att man tränar fint hemma på gården inför denna starten. Man är startsnabb och kommer ha siktet inställt på ledningen här. Man säger också från tränarhåll att distansen ikväll ska vara en fördel och att man har en bra segerchans. Dessutom ska man förhoppningsvis gå barfota runt om för första gången och man sätter på en jänksrvagn till start. Med dessa förändringar och spetsläge direkt tycker jag spelvärlde finns när man erbjuds oddset 3,35 hos LeoVegas .

1 Espri Launcher kommer troligtvis inte kunna utnyttja innerspåret, men en fin resa är man garanterad. Uppenbarar sig bara luckan längs vägen så finns en vass avslutning att ta till för detta fyraåriga sto. Jagar första segern i karriären.

10 Iron Ant får Ulf Ohlsson upp i vagnen för första gången vilket är ett plus. Man har varit ganska betrodd av spelarna vid ett par tillfällen men jag tror ändå man kommer få svårt att vinna härifrån.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

6 Freckless
Eskilstuna lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 3,35 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip