Dagens rek är till Bjerke lopp 6 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Iggy B.R. vinner loppet.

Iggy B.R. var favorit till segern i det norska Kriteriet för tre starter sedan men där försvann han med en tidig galopp.

I den senaste starten så satt Iggy B.R. i fjärde utvändigt innan han gick på med 700 meter kvar av loppet och via en rejäl långspurt så vann han på ett bra vis.

Iggy B.R. är orutinerad och är bara tre år och möter nu äldre hästar över lång distans men felfri nu så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet trots sin ringa ålder.

Det är debut över distansen för Iggy B.R. men han är stark och går alltid hela vägen in i mål så det tror jag inte blir något bekymmer och strular det inte för mycket med positionerna så tror jag han tar en ny seger här.

Iggy B.R. är inte så startsnabb och lever mer på sin styrka. Det väntas det komma mycket nederbörd under lördagen och han går alltid med skor så en kladdig bana ska han nog klara av också.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 8 Accolade som har gjort det bra på slutet.

Vid vinsten i den senaste starten så kördes Accolade till ledningen efter 400 meter och gick sedan undan till en säker seger från den positionen.

Här har Accolade ett risigt läge men om Kim Eriksson kan ramla ner i en hygglig position så kan han bli farlig över upploppet.

En annan motståndare till Iggy B.R. är nummer 10 Thai Explosive som var överlägsen vid vinsten näst senast och gången efter det så gick han en godkänd avslutning men han var inget hot mot vinnande Mellby Guard då utan fick nöja sig med tredjeplatsen.

Med bra tempo på loppet och lite klaff med positionerna här så kan Thai Explosive sluta långt framme men jag tror min vinnare har större segerchans.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

2 Iggy B.R.
Bjerke lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip