Åby Lopp 6 - 2140m auto

3 Jaxon V.S. fick en tapp start senast då man galopperade direkt från start. Efter galoppen stod man för en bra upphämtning. Formen är på topp och med ett perfekt utgångsläge idag så måste man se detta som en bra vinstchans. För tränaren Sofia Aronsson har man tagit fyra segrar på nio försök. Anmält barfota, helstängt huvudlag med hål i och en vanlig vagn.

5 Utah Broline gjorde ett beundransvärt lopp senast, hängandes i spåren till en början för att sen backa sig bakåt och sen följa upp detta med en strålande avslutning som räckte till en tredjeplats. Slipper man ikväll att bli hängande i spåren utan får spara samtliga krafter till en vass avslutning fäller man många tillslut.

8 Romantico har fått ett dåligt utgångsläge men från stallet låter man nöjda och formstallet Bergh tror på en bra insats ikväll. Romantico har varit ute på V75 på slutet och ska inte nonchaleras, troligtvis ett offensivt upplägg att vänta. Ikväll är det Christoffer Eriksson som håller i tömmarna för första gången. När jag ser över den fasta odds-marknaden är detta ett odds som sticker ut ordentligt. Oddset varierar kraftigt på olika bolag. I mina ögon är Romantico en häst som jag rankar topp tre på min rank. När man dessutom låter väldigt uppåt ifrån stallet, adderat med i mina ögon ett fint odds så väljer jag att ta ställning. Spelar plats till 2,40. Anmält barfota runt om, öppet huvudlag och hybridvagn.

9 Radio Gaagaa har visat toppform på slutet och är under fin utveckling. Från stallet meddelar man att det va fyraåringens bästa lopp hittills som han genomförde senast. Då vann man enkelt på en bra tid. Utgångsläget är inte så dumt, utan man är garanterad att få ett fint lopp härifrån.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

8 Romantico
Åby lopp 6
Spel: Plats
Odds: 2,40 LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip