Dagens rek är till Gävle lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 10 Victory Graphic vinner loppet.

Victory Graphic var duktig vid vinsten när han styrdes på från tredje utvändigt med halvvarvet kvar till mål och slog sig fram till en knapp seger före Jaguar Tooma senast.

Victory Graphic möter enklare motstånd denna gång och kan Nicole Melberg som sitter upp på hästen servera honom en fin löpning så tror jag han blir svårstoppad här.

Victory Graphic har tänt till i montédisciplinen och från tränarhåll är man väldigt nöjda med honom i jobben efteråt och han blir bara bättre och bättre.

Inga ändringar är aktuella för Victory Graphic och Terese Ahrling som tränar hästen tror på en rätt bra chans här.

Den värsta motståndaren till min vinnare är nummer 3 Bonjour Lascaux som gör comeback efter en tids frånvaro.

Nu blir det debut i montédisciplinen för Bonjour Lascaux och kan Anna Erixon som rider hästen få till en vettig styrning här så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

En annan motståndare till Victory Graphic är nummer 2 Keep Me Tooma som har gjort det bra i Estland och han gjorde comeback på svensk mark senast.

Keep Me Tooma galopperade då till en början senast men ställde sig och gick sedan godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Father Of Sun.

Kan Keep Me Tooma hålla ordning på benen nu så kan han vara långt framme här men jag tror inte han räcker till seger.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Victory Graphic
Gävle lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip