Lopp 7 - 1609m auto

1 Call Me Brodda är spännande här. Hon har fått perfekta förutsättningar ikväl. Hon öppnar snabbt från start och är den givna ledaren i loppet. Senast var han ute i finalerna under Elitloppshelgen och mötte stenhårt motstånd. Nu är motståndet inte riktigt lika tufft och förutsättningarna bättre. Kort distans är ett plus och att det blir skor på ikväll anses inte vara ett minus för hästen. Räcker det hela vägen från spets? Det vet jag inte men Call Me Brodda är en spännande tipsetta i loppet. När vi får 2,75 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

En skräll jag tidigt lyfter fram är 10 Lady Beluga. Hon fick ett snällt upplägg senast och avslutade sylvasst. Detta är en tjej som knappast räds att göra lite jobb på egen hand men som också kommer att gynnas av Tingsryds långa upplopp.

7 Heroine Darling är både stark och snabb och kommer med formen på topp. Hon har ett utgångsläge aningen långt ut, men löser det sig bara med positionerna från start är Heroine Darling en given segerkandidat sett till kunnande.

1 Call Me Brodda
Lopp 7 - Tingsryd
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365
This is the stats tab
This is the post tip