Lopp 7 - 1640m auto

Mitt drag i loppet är 1 Seventh Heaven. Ikväll är det anmält barfota runt om och addera dessutom amerikansk vagn för första gången! Från stallet är man optimistiska och menar på att man förväntar sig en bra insats ikväll. Utgångsläget är passande, Seventh Heaven kan öppna bra och skulle det bli rygg på ledaren och lucka via Open-Stretch över upploppet är jag inne på att man kan speeda förbi samtliga. Det är även spännande att Adrian Kolgjini sitter i vagnen. När vi får 6,00 på att vinner loppet sås spelar jag.

3 Stens Retention var ytterst nära att kvala in till Stoderbyt senast och kommer nu med formen på topp. Hon är härdad i tuffa sammanhang och var bland annat finalist i Drottning Silvias Pokal. Ikväll ska hon möta äldre hästar vilket alltid är tufft, men utgångsläget är bra och Stens Retention är en tidig segerkandidat i loppet.

Nämner även 5 Georgia Am som vi vet är kvick iväg från start. Hon är min troliga ledare i loppet och nu med lopp i kroppen bör även formkurvan peka uppåt här. Från ledningen leder sen Georgia Am länge.

1 Seventh Heaven
Lopp 7 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 6,00

This is the stats tab
This is the post tip