Lopp 7 - 1640m auto

6 Jobspost gick jag på all in senast och tyvärr blev dagen förstörd av en tidig galopp. Men trots detta stod Jobspost för en imponerande insats när han trots galoppen slutade trea i loppet, och han flög verkligen över upploppet tillslut. Att han var den moraliska vinnaren den gången går knappast att anmärka på. Nu jagar man snabb revansch, men denna gången är förutsättningarna lite annorlunda. Kanske är kort distans inget plus och utgångsläget en bit ut. Men utvecklingen och formen pekar uppåt och det största pluset av alla är kanske att tränaren själv Jörgen Westholm håller honom högt. Ingen spik denna gången, men trots allt en given tipsetta.

Skrällen för mig är 2 Global Braveheart. Jag har följt honom ett tag nu och senast galopperade han kort efter start senast, men även Global Braveheart stod för en bra upphämtning i loppet. Formen sitter där och för tre starter sedan vann han på bra sätt från spets. Global Braveheart kan öppna bra och från ett perfekt utgångsläge meddelar Oskar J Andersson att han gärna kör i spets om han kommer dit. När vi får 2,65 på att man man kommer topp-3 i loppet så spelar jag.

Nämner även 5 Deeply Express som knappast visade någon ringrost i comebacken näst senast. Han vann då på bra sätt från ledningen och senast stred han bra hela vägen som trea. Idag är utgångsläget bättre och har Deeply Express tagit loppen på rätt sätt är han med och utmanar om segern även här.

Lopp 7 - Hagmyren
2 Global Braveheart
Spel: Plats
Odds: 2,65
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip