Lopp 7 - 2640m Auto

12 Flashing Smart en stark och rejäl häst som var riktigt bra som tvåa senast bakom Noocandy trots att han fick göra mycket grovjobb under vägen. Med den genomköraren lär han knappast vara sämre och om han fungerar är han bra nog att runda det här sällskapet. Han får dock inte alltid sin aktion att stämma och det är ingen att hålla i handen.

6 Vanessa Face har varit bra under hela året och visade fortsatt bra form senast när hon var tvåa från dödens. Risken är överhängande att hon kommer få göra mycket jobb på egen hand nu också men med en mer passande resa kan hon mycket väl inkassera årets fjärde seger.

Roligast på spelet känns 5 Love You Sweden som är mycket bättre än raden och kan betydligt mer än vad hon har visat i år. Hon såg klart förbättrad ut senast och även om det är anmält med vanligt vagn har jag läst i intervjuer att det kommer bli bike för första gången och man får hålla kolla på det under söndagen. När vi får 2,55 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

10 Västerbo Flashdance var tvåa bakom Crak Di Girifalco senast och visade form innan dess när hon vann ett försökslopp 19/8 även om hon inte klarade av två heat samma dag och kastade in handduken tidigt från tät i finalen.

För er som spelar GS75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

5 Love You Sweden
Lopp 7 - Hagmyren
Spel: Plats
Odds: 2,55
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip