Dagens rek är till Åby lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Armour As vinner loppet.

Armour As var riktigt läcker vid två raka segrar i Italien. Nu är det debut i ny regi för Jerry Riordan och det har gått ett par månader sedan det senaste framträdandet men från ett bra läge här så kan han få en fin resa i den främre träffen och då tror jag han har god chans att ta en ny seger.

Max Karlsson får chansen i vagnen bakom Armour As i detta lärlingslopp och med ett av hoten som kunde utmana om ledningen i nummer 5 Arvid S.H. struken så är det inte omöjligt att han kan komma till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen här men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Armour As har gått tre raka 13-tider över kort distans i Italien vilket säger en del om vilken fin kapacitet denna fina treåring besitter. Nu är det ett halvvarv längre distans men blir inte avsaknaden av lopp i kroppen alltför kännbar så tror jag han jag vinner direkt i debuten på svensk mark mot ett överkomligt motstånd.

I träningen är Armour As ganska lat men han bruka tända till när han förstår att det är tävling på gång. Förutom skorna så blir det ett öppet huvudlag samt vanlig vagn till denna start. Skor har han tävlat med i Italien så det ska nog gå bra meddelar Jerry Riordan.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 9 He Is In som kom med en rapp spurt som tvåa bakom Conrads Massiv näst senast. Med en bra rygg att gå i under slutrundan och ett uppskruvat tempo på tillställningen så har han en vass avslutning och kan då vara långt framme här.

En annan motståndare till Armour As är nummer 7 Schönbrunn som har vunnit 11 av 25 starter i Österrike och gör nu debut på svensk mark för sin nya tränare Joakim Lövgren. Han är svårbedömd men kan Tyler Mifsud få till styrningen så kan det räcka en bit mot det här gänget men jag tror att min vinnare är strået vassare.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Armour As
Åby lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip